LEER MEER

ACTO ACADEMY VOOR TRAININGEN, WORKSHOPS EN MASTERCLASSES

ACTO ACADEMY

Naast bedrijfssoftware en expertises delen we ook graag onze kennis met de branche. Via de Acto Academy organiseren we het gehele jaar door diverse workshops, trainingen en masterclasses rondom diverse onderwerpen.

Trainingen bedrijfssoftware Acto

Acto Academy biedt u diverse gebruikerstrainingen die u helpen om meer uit uw bedrijfssoftware te halen. Tijdens deze trainingen staat steeds een bepaalde module of proces van ActoProject/ActoService centraal. Deze gebruikstrainingen worden bij Acto in Amersfoort georganiseerd.

Training Microsoft Power BI

Ook voor andere hands-on trainingen ben je bij de Acto Academy op het juiste adres. Zo hebben we voor iedereen die aan de slag wil gaan met Microsoft Power BI een speciaal opleidingsprogramma. Start met de Essentials training, of breid je kennis verder uit met de Professional opleiding. Deze training bieden we zowel als dag- en avondopleiding aan op locatie bij ons in Amersfoort. Heeft u deze training liever bij u op locatie? Ook dat is mogelijk!

Masterclasses

Tijdens elke masterclass behandelen we een actueel thema, denk aan BIM of Internet-of-Things (IoT). maar ook onderwerpen als projectmanagement kunnen in een masterclass aan de orde komen. De masterclasses zijn voor iedereen die geïnteresseerd is en kennis wil op doen over het branche gerelateerde onderwerp. De masterclasses wordt verzorgd door spreker(s) uit de praktijk.

SUBSIDIE

Onze trainingen en opleidingen kunnen in aanmerking komen voor OTIB subsidie.
Op de website van OTIB (binnenkort: Wij Techniek) vindt u hierover meer informatie en de mogelijkheden voor uw organisatie. OTIB>>subsidies
OTIB subsidies

TRAININGSAANBOD

Onderstaand een overzicht van de meest actuele trainingen en masterclasses. Bent u op zoek naar een training over een ander onderwerp of wilt u meer informatie over trainingen bij u op locatie? Neem dan contact met ons op.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux