Dit webinar is ook geschikt voor bedrijven die (nog) niet met de Acto-software werken, maar wel een eerste indruk willen krijgen van de mogelijkheden.

Maak tijdens dit webinar in 30 minuten kennis met ActoBusiness, de nieuwe bedrijfssoftware van Acto. Of u nu projectmatig werkt, klussen, service- of onderhoudswerkzaamheden uitvoert of een combinatie van deze processen, ActoBusiness is dé totaaloplossing voor uw organisatie. 

Met ActoBusiness heeft u grip op uw hele organisatie via één systeem. Geen losse pakketten of inflexibele integraties meer, maar alle informatie in een systeem. Dat zorgt voor meer overzicht en meer grip op uw bedrijf. Benieuwd hoe gemakkelijk en gebruiksvriendelijke dat werkt? Meld u dan aan voor dit gratis webinar. 

Wat gaat u zien tijdens dit webinar? 

Korte kennismaking met Acto 

De voordelen van ActoBusiness voor installateur en technisch dienstverlener 

Overview van ActoBusiness, waarin we diverse handige en gebruiksvriendelijke features van de software laten zien, die u door het hele pakket kunt gebruiken. 

Demonstratie van een businesscase; aan de hand van een praktijkvoorbeeld laten wij u zien hoe u snel een project aanmaakt, de werkzaamheden plant en via werkorders de buitendienst aanstuurt. 

Uiteraard is er tijd om al uw vragen te beantwoorden. 

 

Meld u gratis aan!

Webinar ‘ActoBusiness in 30 minuten
___________________________________

  • Dinsdag 9 november 2021
    Start: 10.00 uur

Het webinar duurt ongeveer 30 minuten.

Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u het webinar kunt volgen.

Deelname=gratis

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux