BUSINESS INTELLIGENCE MET ACTO BI

VAN DATA NAAR DE JUISTE BESLISSING

Met de gecombineerde datawarehouse oplossing van Acto en Microsoft Power BI zet u de gevalideerde data uit uw organisatie om in heldere analyses en visuele rapportages. Deze self-service oplossing geeft uw beslissers op elk niveau inzicht in voor hen relevante informatie. Een onmisbare en flexibele tool om antwoord te krijgen op al uw cruciale vragen die van belang zijn voor het behalen én behouden van uw concurrentieel voordeel.

 

Business intelligence (BI) staat voor het verzamelen van gegevens binnen de eigen handelsactiviteit. Het kan omschreven worden als het proces van gegevens omzetten in informatie, dat vervolgens zou moeten leiden tot kennis en aanzetten tot adequate actie.

Bron: Wikipedia

STARTEN MET BI? BEGIN MET EEN COMPLETE POWER BI TRAINING!

Power BI is een online tool van Microsoft waarmee u snel dashboards kunt maken en rapportages kunt maken en delen. Power BI is toegankelijk vanaf ieder device. U kunt direct gratis een account aanmaken en starten met Power BI. Blijf niet langer worstelen met (verouderde) Excel-rapportages, maar maak de professionaliseringsslag met Power BI van Microsoft en volg deze 3-daagse Power BI en Business Intelligence training. De praktische insteek van deze training bestaat uit theorie en praktische oefeningen, waardoor je een optimaal resultaat haalt uit Power BI. Na het volgen van deze 3-daagse Power BI training maakt u in een handomdraai heldere dashboards, gebaseerd op relevante data.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux