Demo aanvraag
ActoCalculatie

Met ActoCalculatie beschik je over een uitgebreide set aan functionaliteiten waarmee je voor elk calculatievraagstuk een passende oplossing in handen hebt.

Altijd correcte calculaties

Gedetailleerd inzicht in de kostprijs en marge

Realtime prijs- en artikelinformatie

Demo aanvragen

Heb je interesse in ActoCalculatie en wil je een demo aanvragen? Laat dan onderstaand je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Naam(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kun je met

onze demo?

Wil je weten hoe ActoBusiness werkt, dan nemen we je graag mee in een demo. Een consultant laat je in ongeveer drie kwartier online zien wat er allemaal mogelijk is. Helemaal toegespitst op de vragen en behoeften van ondernemers in de installatietechniek zoals jij. Zo kies je makkelijker de juiste oplossing.

Hoe kan ActoBusiness jou helpen?

Met ActoBusiness gebruik je de beste software voor de installatiebranche om je projecten van A tot Z uit te voeren. Dat geldt voor nieuwe projecten, maar ook voor service- en onderhoudswerkzaamheden. ActoBusiness is ontwikkeld voor en door mensen uit de installatiebranche. Met handige oplossingen bedacht vanuit de praktijk van jouw installatiebedrijf. Voor op kantoor, maar ook met een app voor je collega’s op locatie. De software ondersteunt je volledig: van calculatie,  werkvoorbereiding en planning tot verzending van je facturen.

Zeer gebruiksvriendelijk

Binnen één online omgeving alle projectinformatie overzichtelijk bij elkaar. Het systeem neemt je op een logische manier aan de hand. Dus: makkelijk in gebruik.

Altijd en overal online te gebruiken

Op de bouwplaats of op welke andere locatie dan ook log je makkelijk in. Zo weten jouw collega’s op locatie precies wat ze op welk moment moeten doen met een handige app.

Voor kleine tot grote installatiebedrijven

Of er nu 5 of 250 medewerkers binnen jouw bedrijf werken, met ActoBusiness kies je uit 3 pakketten. Zo past er altijd één bij jouw wensen. En: je betaalt alleen voor wat je nodig hebt.

Binnen 5 dagen aan de slag

Wij zorgen dat je snel start. Binnen 5 dagen werk je met je eigen pakket en gebruik je de juiste ondersteuning op het moment dat je die nodig hebt. De supportafdeling staat direct voor je klaar.

Kantooromgeving Actobusiness

Deze bedrijven werken al met ActoBusiness

Scheer en Foppen logo
Logo Spindler
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux