Actoproject

GRIP OP AL JOUW PROJECTEN

ActoProject is een complete oplossing voor het optimaliseren en ondersteunen bij het realiseren van al jouw projecten. De software is speciaal ontwikkeld voor de grotere bedrijven binnen de bouw- en installatiebranche.

 

 

NEEM CONTACT OP

Actoproject

GRIP OP AL JOUW PROJECTEN

ActoProject is een complete oplossing voor het optimaliseren en ondersteunen bij het realiseren van al jouw projecten. De software is speciaal ontwikkeld voor de grotere bedrijven binnen de bouw- en installatiebranche.

 

 

NEEM CONTACT OP

Voor de grote jongens

ActoProject is gemaakt voor de grote spelers in het veld met specifieke werkprocessen die veel eisen stellen aan hun bedrijfssoftware. Onze projecten-, service- en calculcatiesoftware bieden diepgaande en specialistische oplossingen. Wij denken graag met je mee over de uitdagingen van het bedrijf om een passende oplossing te bieden.

 

Betrokken en behulpzaam
Betrokken en behulpzaam

Acto denkt met je mee

Met Acto haal je een complete softwareoplossing in huis om je bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Of het nu gaat om grote projecten, klussen of service- of onderhoudswerkzaamheden, met Acto regel je het allemaal. Onze ruim 40 jaar ervaring in de bouw- en installatiebranche is terug te zien in de compleetheid van onze software. Uiteraard bieden wij persoonlijke ondersteuning op locatie om de software zo in te richten dat het perfect aansluit bij jouw werkprocessen.

WIJ LEVEREN EEN TOTAALPAKKET

Acto helpt jouw bedrijf om succesvol te worden, te zijn en te blijven. Hiervoor hebben wij een zeer compleet pakket van oplossingen voor je klaar liggen. Niet alleen software, maar een totaalpakket van advies, levering, installatie en onderhoud.

IK WIL MEER WETEN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAAROM KIES JE VOOR ACTOPROJECT

ActoProject is een complete oplossing voor het optimaliseren en ondersteunen bij het realiseren van je projecten. 

Calculeren

Snelheid en detailinzicht zijn in deze module op bijzondere wijze met elkaar gecombineerd. Door de kopieer en zoekmogelijkheden en meegeleverde stuklijsten en standaard begrotingen is het maken van een begroting snel en gemakkelijk.

Werkvoorbereiding

Het specificeren van materialen, werk derden, het materieel en gereedschap kan gedaan worden door middel van de eerder gemaakte calculatie of bestelbladen. Aan de hand hiervan kan een afroepschema worden ingevuld om eenvoudig delen te kunnen afroepen bij de leverancier. 

Inkoop

Een groot deel van de inkoop kan met ActoProject automatisch verlopen. De calculatie of werkvoorbereiding vormen hiervoor de basis. De inkoopmodule is niet alleen voor projecten, maar ook voor de voorraad en voor de verkooporders.

Financiële administratie

Deze financiële ruggengraat van ActoProject helpt je bij het controleren en bewaken van je rendement. Het is een een-op-een gekoppelde module met alle subadministraties. De balans en winst- en verliesoverzicht kan je vrij indelen.

 

Projectbewaking

Met de projectbewakingsmodule kan de projectleider in één opslag zijn projecten bewaken. Dit kan op verschillende niveaus. Ook kunnen eenvoudig financiële projecten worden aangemaakt en gevuld vanuit de calculatie of werkbegroting. 

Magazijnbeheer

Met deze module worden de bestellingen van magazijnmaterialen die door de inkoper zijn aangemaakt, automatisch magazijnreserveringen voor het project. Het bied onder andere automatische bestelorders, project-doorbelasting en er kunnen meerdere magazijnen geregistreerd worden. 

ZIJ KOZEN VOOR ACTO:

Schouten BIM integratie

Voorsprong voor Schouten Techniek door succesvolle Proof of Concept voor BIM-integratie

Schouten wil de processen, van calculatie tot beheer, samenbrengen en borgen in BIM en het ERP-systeem. Samen met Acto en Cadac hebben zij een Proof of Concept gedaan met veelbelovende resultaten.

Logo GUTS Installatietechniek
Logo Spindler
Schilt Bedrijven

ACTUEEL

BLIJF OP DE HOOGTE EN ONTVANG ELKE MAAND ONZE NIEUWSBRIEF

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux