ACTOSERVICE

DE SUCCESFACTOR VOOR SERVICE

ActoService is een compleet geintegreerd systeem voor serviceorganisaties. De software is speciaal ontwikkeld voor de grotere bedrijven binnen de bouw- en installatiebranche.

 

 

NEEM CONTACT OP

ACTOSERVICE

DE SUCCESFACTOR VOOR SERVICE

ActoService is een compleet geintegreerd systeem voor serviceorganisaties. De software is speciaal ontwikkeld voor de grotere bedrijven binnen de bouw- en installatiebranche.

 

 

NEEM CONTACT OP

Voor de grote jongens

ActoService is gemaakt voor de grote spelers in het veld met specifieke werkprocessen die veel eisen stellen aan hun bedrijfssoftware. Onze servicemanagement-software biedt een diepgaande en specialistische oplossing. Wij denken graag met je mee over de uitdagingen van het bedrijf om een passende oplossing te bieden.

 

Betrokken en behulpzaam
Betrokken en behulpzaam

Acto denkt met je mee

Met ActoService haal je een complete softwareoplossing in huis om je bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen, voor alle service- en onderhoudswerkzaamheden, met ActoService regel je het allemaal. Onze ruim 40 jaar ervaring in de bouw- en installatiebranche is terug te zien in de compleetheid van onze software. Uiteraard bieden wij persoonlijke ondersteuning op locatie om de software zo in te richten dat het perfect aansluit bij jouw werkprocessen.

WIJ LEVEREN EEN TOTAALPAKKET

Acto helpt jouw bedrijf om succesvol te worden, te zijn en te blijven. Hiervoor hebben wij een zeer compleet pakket van oplossingen voor je klaar liggen. Niet alleen software, maar een totaalpakket van advies, levering, installatie en onderhoud.

IK WIL MEER WETEN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DAAROM KIES JE VOOR ACTOSERVICE

Met ActoService ondersteunen we het volledige serviceproces van onderhoudscontracten, tot het aanmaken van werkbonnen.

Installatieregistratie

Met ActoService kunnen er standaard installaties worden vastgelegd. Deze kunnen vervolgens gekoppeld worden aan een dossier waar de standaard structuur kan worden aangepast op de specifieke situatie.

Onderhoudscontracten

In de software kunnen onderhoudscontract worden geregistreerd en bijgehouden. Hierin staan de afspraken die je maakt met de klant over het plegen van preventief onderhoud waaruit schema’s ontstaan en kan hiermee rekening worden gehouden in de planning.

 

Werkbonnen 

Werkbonnen worden aangemaakt bij (preventief)onderhoud, storingen en andere werkzaamheden bij de klant. Deze werkbonnen kunnen gemakkelijk worden ingepland. Ook de contractuele afspraken van een klant worden gemakkelijk meegenomen in deze werkbonnen.

Planmodule

Met onze planmodule behoud je overzicht in de planning en wordt visueel duidelijk welke monteur welke werkzaamheden gepland heeft staan. Veel werkbonnen kunnen automatisch toegekend worden op basis van de vaardigheden van de monteur. 

 

Mobiele buitendienst 

Met onze mobiele oplossing van ActoService ben je van alle papieren werkbonnen af. Met een tablet hebben de servicetechnici alle informatie bij de hand en kunnen zij werkzaamheden, materiaalgebruik en uren gemakkelijk registreren.

Facturatie

Wanneer de werkzaamheden geregistreerd zijn is het belangrijk snel en correct te factureren. Door alle vastgelegde afspraken en automatische verwerking hiervan is dit in ActoService snel gedaan.

ZIJ KOZEN VOOR ACTO:

Zo digitaliseer je je service-afdeling 

Scheer & Foppen Installatietechniek werkt al meer dan 25 jaar met de software van Acto, maar tot een paar jaar geleden deed de serviceafdeling nog alles op papier. Inmiddels werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd. Manager Service & Onderhoud Aart Kramer, vertelt hoe het bedrijf digitaliseerde en wat dat nu concreet oplevert.

Logo GUTS Installatietechniek
Logo Spindler
Schilt Bedrijven

ACTUEEL

BLIJF OP DE HOOGTE EN ONTVANG ELK MAAND ONZE NIEUWSBRIEF

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux