Acto sponsort Giro di Kika

Al een aantal jaar fietst Rob Elders, consultant bij Acto, voor diverse goede doelen om geld in te zamelen. Ook dit jaar gaat hij weer een enorme uitdaging aan en wel in de vorm van deelname aan Giro di KiKa.

Stichting KiKa heeft als doel om de genezingskans van kinderen met kanker te verhogen van 75% naar 95%. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen. De opbrengsten van Giro di KiKa komen ten goede aan dit onderzoek.

Samen fietsen tegen kanker

Samen met 166 andere deelnemers gaat Rob Elders de Giro di Kika fietsen, met als doel om geld in te zamelen voor het onderzoek gericht op kanker bij kinderen. De Giro di Kika is een zesdaagse fietstocht door de bergen van de Italiaanse Dolomieten, met als doel om zo veel mogelijk geld te verzamelen voor Stichting KiKa. Gedurende zes dagen, van 25 juni tot en met 30 juni 2017, zal hij bijna duizend kilometers fietsen en  daarbij diverse mythische bergen in de Dolomieten en Zuid-Tirol  moeten bedwingen.

Wilt u ook een bijdrage leveren  zonder ervoor te hoeven fietsen?  Ga dan naar https://www.girodikika.nl/rob-elders  en steun deze fantastische actie van onze collega!

 

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux