ActoBusiness

1 oplossing voor uw gehele organisatie

Met ActoBusiness haalt u een complete softwareoplossing in huis om uw bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Of het nu gaat om grote projecten, klussen of service- en onderhoudwerkzaamheden, met ActoBusiness regelt u het allemaal. Gebruiksvriendelijk en flexibel, zodat het altijd aansluit bij uw organisatie. Nu en in de toekomst.

9 NOVEMBER 2021 – 10.00 UUR | gratis webinar

“ACTOBUSINESS IN 30 MINUTEN

Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van ActoBusiness? Dat leggen we graag aan u uit tijdens dit webinar. In 30 minuten laten we u een overview zien van de mogelijkheden en lopen we aan de hand van een aansprekende voorbeeld uit de praktijk door de software heen. Van aanvraag tot en met factuur.

Meld u gratis aan!

  • Ja, ik meld mij aan voor het webinar 'ActoBusiness in 30 minuten"

  • Gegevens deelnemer:

ONLINE SOFTWARE

VOOR ELKE ORGANISATIE EEN PASSENDE OPLOSSING

Met een compleet dienstenpakket, bestaande uit bedrijfssoftware, consultancy & expertises en een Academy, hebben wij voor ieder type organisatie een passende oplossing, van MKB tot grote corporate organisaties.

De software is volledig online. U hoeft geen server aan te schaffen, een device (computer, tablet of smartphone) met internetverbinding is voldoende. Ook backups en updates worden allemaal voor u automatisch geregeld.

Voor een vast bedrag per maand per medewerker maakt u gebruik van de software en ontvangt u ook automatisch altijd de laatste updates. 

 
Contractbeheer ActoBusiness

MAAK KENNIS MET ACTOBUSINESS

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux