ActoBusiness

1 oplossing voor uw gehele organisatie

Met ActoBusiness haalt u een complete softwareoplossing in huis om uw bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Of het nu gaat om grote projecten, klussen of service- en onderhoudwerkzaamheden, met ActoBusiness regelt u het allemaal. Gebruiksvriendelijk en flexibel, zodat het altijd aansluit bij uw organisatie. Nu en in de toekomst.

GRATIS WEBINAR | DIVERSE DATUMS

“ACTOBUSINESS IN 30 MINUTEN

Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van ActoBusiness? Dat leggen we graag aan u uit tijdens dit webinar. In 30 minuten laten we u een overview zien van de mogelijkheden en lopen we aan de hand van een aansprekende voorbeeld uit de praktijk door de software heen. Van aanvraag tot en met factuur.

Webinar ActoBusiness “Van opdracht tot en met factuur” 
___________________________________

  • Dinsdag 24 mei 2022
    Starttijd: 13.00 uur
  • Donderdag 23 juni 2022
    Starttijd: 10.00 uur

Het webinar duurt ongeveer 30 minuten.

Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u het webinar kunt volgen.

Deelname=gratis

  • Ja, ik meld mij aan voor het webinar 'ActoBusiness in 30 minuten"

  • Gegevens deelnemer:

ONLINE SOFTWARE

VOOR ELKE ORGANISATIE EEN PASSENDE OPLOSSING

Met een compleet dienstenpakket, bestaande uit bedrijfssoftware, consultancy & expertises en een Academy, hebben wij voor ieder type organisatie een passende oplossing, van MKB tot grote corporate organisaties.

De software is volledig online. U hoeft geen server aan te schaffen, een device (computer, tablet of smartphone) met internetverbinding is voldoende. Ook backups en updates worden allemaal voor u automatisch geregeld.

Voor een vast bedrag per maand per medewerker maakt u gebruik van de software en ontvangt u ook automatisch altijd de laatste updates. 

 
Contractbeheer ActoBusiness

MAAK KENNIS MET ACTOBUSINESS

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux