Comfort Partners kiest voor Acto

Comfort Partners gaat zijn bedrijfsprocessen uitrusten met de uitgebreide service- en projectmanagement-oplossing van Acto. Hiervoor tekenden Erwin Berendsen, directeur Comfort Partners, en William Zegers, directeur van Acto Informatisering, eind mei de samenwerkingsovereenkomst.
Bewuste keuze voor Acto
Comfort Partners is een jong en dynamisch bedrijf. Door de ontstaans­geschiedenis kan het daarentegen terugkijken op een rijke historie. Het bedrijf is in 2009 ontstaan uit een aantal vestigingen van Wolter & Dros Aquatherm en de vestigingen van Wissink Installatietechniek BV. Sindsdien vormen ze samen één organisatie met landelijke dekking in de woningbouw­markt. Een deel van de organisatie werkte al met Acto; toch is deze hernieuwde keuze voor Acto een zeer bewuste. “We kiezen niet alleen voor de nieuwste oplossingen die Acto biedt, maar ook voor een compleet nieuwe implementatie die onze werkwijze bij Comfort Partners optimaal ondersteunt,” verklaart Berendsen.
Op alle vlakken beter
De keuze voor Acto komt na een uitgebreid selectieproces, waarbij de speerpunten van Comfort Partners leidend waren. De organisatie maakt een snelle groei door en wil landelijk zowel de E als W optimaal blijven bedienen. Berendsen: “Om daarin de beste te zijn en blijven, heeft onze organisatie behoefte aan een gebruiks­vriendelijk systeem met eigentijdse functionaliteit, zoals apps, klantportalen en business intelligence. Met de nieuwe software optimaliseert Comfort Partners de interne processen en de communicatie met de bewoners. Een praktisch voorbeeld hierbij is het plannings­proces, waarbij de bewoner via ons klantportaal zelf een datum en tijdstip kan inplannen voor bijvoorbeeld het uitvoeren van periodiek onderhoud.”
Blauwdruk en implementatie
De komende weken wordt gestart met de planvorming en blauwdrukfase, waarbij de belangrijkste implementatie­keuzes getoetst gaan worden binnen de organisatie Comfort Partners. “Het uitgangspunt bij deze implementatie is Sprint, een ‘best-practice’ inrichting en implementatie­methode gebaseerd op onze jarenlange ervaring,” aldus William Zegers. “Deze gaan we verder verfijnen om specifiek aan te laten sluiten bij de kenmerken van Comfort Partners. Inmiddels hebben wij er zó veel ervaring mee, dat Comfort Partners snel (per 1 januari 2017) met ruim 300 medewerkers aan de slag kan, tegen een vooraf afgesproken fixed-price.”
Over Comfort Partners
Comfort Partners creëert comfort in én rondom woningen. Onze beste mensen werken gestructureerd op innovatieve wijze samen voor maar één doel: optimale dienstverlening voor onze klant. Wij voorzien nieuwbouw en bestaande woningen van hoogwaardige duurzame installaties en bieden serviceconcepten aan. Op deze manier zijn bewoners altijd verzekerd van een comfortabel, duurzaam, gezond en veilig leefklimaat.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux