ActoProject en ActoService worden door een groot aantal bedrijven gebruikt als de software-oplossing in de bouw-, infra- en installatiebranche. Voor veel bedrijven is dit een bedrijfskritische applicatie. Om onze klanten zekerheid en continuïteit te bieden, heeft Acto de broncodes van ActoProject en ActoService ondergebracht in een Escrow-overeenkomst. Graag belichten wij daarom onze samenwerking met NCC Group Escrow Europe BV, die deze continuïteit in onverwachte en onverhoopte situaties helpt te waarborgen.

Wat is Escrow?

Een Escrow-overeenkomst vermindert de afhankelijkheid van de software-leverancier. Kan de software-leverancier niet langer de continuïteit waarborgen, bijvoorbeeld wegens een faillissement, dan worden de in bewaring genomen broncodes en documentatie van de applicatie vrijgegeven aan de eindgebruiker. Hierdoor kunt u gebruik blijven maken van ActoProject en ActoService zonder de tussenkomst van Acto Informatisering. Een Escrow biedt een eventuele extra garantie op het gebruik van ActoProject en ActoService in geval van extreme situaties.

Samenwerking met NCC Group Escrow Europe

Acto Informatisering heeft samen met de NCC Group Escrow Europe een 2-partijen Escrow-overeenkomst opgezet. Met een dergelijke Escrow-overeenkomst biedt Acto Informatisering al zijn klanten zekerheid en continuïteit. Alle licentiehouders van ActoProject en ActoService kunnen begunstigde worden van de Escrow-regeling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NCC Group Escrow Europe of uw accountmanager.

NCC Group Escrow Europe
Veemkade 396
1019 HE Amsterdam

Tel.: (020) 435 0851
Website: www.nccgroup.com

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux