Ouwehand Geertsma “Snel, duidelijk en volledig communiceren met onze klant, dankzij ActoService”

Ouwehand Geertsma Installatie- en Onderhoudsbedrijf B.V. is vanaf 1 januari 2018 operationeel met ActoService. Hiermee is het bedrijf klaar voor de stappen die directeur Marco Meerhof wil gaan maken. Meerhof zal op zoek gaan naar nieuwe marktsegmenten. “Ik wil een nieuwe stip op de horizon zetten richting utiliteit, zorg en lichte industrie. Dit betekent complexere projecten bij opdrachtgevers die meer van ons gaan vragen”, aldus Meerhof. Om klaar te zijn voor deze stap is gekozen om met de software van Acto te gaan werken.

Volledig digitaal en meer efficiëntie

“Dit vormt de absolute basis om naar the next level te kunnen gaan. We moeten snel rapportages kunnen generen en gaan werken met digitale werkbonnen en onderhoudsrapportages. Onze servicetechnici gaan  op pad met een tablet en informatie moet overal snel inzichtelijk zijn. Zowel intern voor de technici, maar ook extern voor onze opdrachtgever. Respons- en doorlooptijd worden vastgelegd conform contractafspraken. Verantwoordelijkheden worden verder weggezet in de organisatie. De servicetechnici zijn verantwoordelijk voor het correct invullen van digitale werkorders en gaan zelf onderdelen bestellen. Kort samengevat gaat de digitalisering ons helpen om snel, duidelijk en volledig te communiceren met onze klant.” Ouwehand Geertsma heeft absoluut de potentie om vanuit de regio een landelijke speler te worden.

Over Ouwehand Geertsma

Ouwehand Geertsma Installatie- en Onderhoudsbedrijf B.V. zorgt voor aanleg en onderhoud van technische installaties in woningen, appartementencomplexen, bedrijfspanden en fabrieken,  inclusief industrie en utiliteit. Ouwehand Geertsma maakt onderdeel uit van de Altena Group.
www.ouwehandgeertsma.nl

Bron: http://www.ouwehandgeertsma.nl/nieuws

Deel dit bericht:
acto-engie-calculatie-software-1920x1080