Op 10 maart organiseren we een speciale themasessie rondom het digitaliseren van formulieren en de integratie van de Formulieren App met Acto. Meld u direct aan!

Van papier naar digitaal

Waarschijnlijk zijn er binnen uw organisatie ook nog veel (verschillende) papieren formulieren in omloop. De installatiebranche kent veel keuringen, checklists en andere (verplichte) documenten, die op dit moment meestal nog op papier worden ingevuld en daarna verwerkt. Dat dit veel extra werk en tijd kost hoeven wij u niet voor te rekenen. De oplossing voor deze papierstroom is het digitaliseren van de verschillende formulieren. Dat scheelt u veel tijd in het overtypen en opvragen van de formulieren en zorgt direct voor een professionele uitstraling en uniformiteit in werkwijze!

Koppeling met Acto

Acto heeft voor het digitaliseren van de formulieren een samenwerking met MoreApp, waaruit de Acto Formulieren App is ontstaan. Een groot aantal bedrijven werkt al met deze handige tool waarmee u zelf formulieren kunt opmaken, invullen en verwerken. Om het nog gebruiksvriendelijker te maken mag een koppeling met Acto natuurlijk niet ontbreken! Deze koppeling hebben we nu gerealiseerd. Hierdoor is het mogelijk dat u formulieren al ingevuld met data uit bijvoorbeeld ActoService kunt aanbieden aan de monteur. Zo hoeft hij de basisgegevens van bijvoorbeeld de te keuren installatie niet meer in te vullen.

Aanmelden

Wilt u ervaren hoe dit proces er in de praktijk uitziet? Kom dan op vrijdag 10 maart 2017 van 9.00 tot 12.00 uur naar de themasessie over het digitaliseren van formulieren en de integratie van de Formulieren App met Acto. We nodigen u van harte uit om naar deze complete oplossing te komen kijken, ook als u nog niet werkt met de formulieren app!

Datum: vrijdag 10 maart 9.00 – 12.00 uur (incl lunch)

Locatie:

Acto Informatisering
Amsterdamseweg 51a
3812 RP Amersfoort

Aanmelden is niet meer mogelijk. Wilt u meer informatie over onze oplossing voor digitale formulieren? Neem contact op!

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux