Uitnodiging Invictus event – 19 september 2017

Maak kennis met het ERP van morgen

In mei en juni hebben we drietal bijeenkomsten georganiseerd waarbij klanten en relaties kennis konden maken met het Acto Invictus-programma. Tijdens deze drukbezochte events hebben we aan de hand van de diverse trends in onze branche en de bouw- en installatiebranche, onze roadmap gedeeld. Maar we hebben ook laten zien welke ontwikkelingen er al gereed zijn of waar onze klanten  morgen mee kunnen gaan starten.

We hebben een zeer uiteenlopend en boeiend programma samengesteld, waarop we enorm veel enthousiaste reacties hebben gehad. Om iedereen de gelegenheid te bieden om deze presentatie te kunnen bijwonen, hebben we een vierde datum vastgesteld, na de zomervakantie:

dinsdag 19 september 2017

Kom kennismaken op het speciale Acto Invictus-event

Acto Invictus staat voor de volgende generatie software. Software waarmee u een concurrentieel voordeel kunt behalen, die snel kan inspelen op functionele veranderingen en die bestand is tegen marktonwikkelingen en IT-trends. Met het ERP van morgen bieden wij u bedrijfssoftware die gebaseerd is op een flexibel platform met een krachtige functionaliteit. En het mooie is dat u daar vandaag al mee kunt starten! Hoe we dit doen? Dat vertellen we u graag tijdens de speciale Acto Invictus-bijeenkomst.

Programma

9.00 uur – Ontvangst
9.30 uur – Start presentatie
12.00 uur – Afsluiting en gezamenlijke lunch

Locatie

Acto Informatisering, Amsterdamseweg 51a, Amersfoort
Zoals u van ons gewend bent, is deelname gratis. Aanmelding van tevoren is wel gewenst.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk. Wilt u meer informatie over ons Invictus-programma? Neem contact op!

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux