Nog voor uw eerste kop koffie inzicht in uw onderhoudscontracten

Op welke wijze krijgt uw organisatie grip en inzicht op de (financiële) status van onderhoudscontracten? Kunt u direct zien welk contract de meeste omzet oplevert?
Zo maar een aantal veelgestelde en gehoorde vragen die wij in de praktijk tegenkomen. Bij de meeste organisaties is de data die antwoord geeft op deze vragen wel aanwezig, maar is het uitzoeken, verzamelen, samenvoegen en het maken van rapportages elke keer weer een hele uitdaging.

Kan dat niet veel sneller en efficiënter? Ongeacht uit welke bronnen u de data wilt halen?
Ja zeker! Ontdek tijdens deze ontbijtsessie hoe wij onze klanten helpen bij het samenbrengen van data uit diverse databronnen met Microsoft Power BI; ongeacht of het data uit een ERP-systeem is, een Excel of welke databron dan ook. Met onze ruime ervaring op gebied van business intelligence, kunnen wij elke organisatie helpen om meer grip en inzicht te krijgen op hun service-organisatie. Wanneer het inzicht gecreëerd is, faciliteren wij ook in het ontsluiten van deze data met Microsoft SharePoint. Zodat vragen vanuit opdrachtgevers snel en adequaat beantwoord kunnen worden

Hoe we dat doen? Ontdek het tijdens deze ontbijtsessie!
Maak kennis met ons bewezen stappenplan voor de implementatie van Microsoft Power BI en SharePoint en kom naar de speciale ontbijtsessie op dinsdag 19 juni a.s.

Ontbijtsessie ‘Grip en inzicht op onderhoudscontracten’

Datum: dinsdag 19 juni 2018
Tijd: 7.30 – 10.00 uur inclusief ontbijt
Locatie: Acto Informatisering , Amsterdamseweg 51, Amersfoort

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux