De roadmap voor digitalisering

Op donderdag 7 juni 2018 organiseert Ketenstandaard een toonaangevend en inspirerend evenement voor geïnteresseerden uit de bouw- en installatiesector bij het Hart van Holland in Nijkerk.

De Bouwagenda is duidelijk: we staan voor uitdagingen. Hoe gaan we die uitdagingen aan? Tijdens het Congres Ketenstandaard 2018 met als thema “De roadmap voor digitalisering” krijgen bezoekers door middel van talkshows, breakout- en kennissessies een overzicht van actuele digitale ontwikkelingen, mogelijkheden en projecten die leiden tot een sterkere sector.

Programma

09:30 – 09:45 | Talkshow bouw- en onderhoudssector

10:15 – 12:15 | Breakout- en kennissessies bouw- en onderhoudssector

13:00 – 14:00 | Talkshow bouw-, onderhouds- en installatiesector

14:15 – 16:15 | Breakout- en kennissessies installatiesector

16:30 – 17:00 | Talkshow installatiesector

17:00 – 17:30 | Afsluitende borrel

Breakout sessie Croonwolter&dros en Acto

Tijdens het congres zijn er diverse bondige breakout sessies. Hierin vertellen verschillende bedrijven over innovatieve, digitale toepassingen, die zij gebruiken in de praktijk. Laat u inspireren door collegabedrijven, klanten of leveranciers, die al stappen hebben gezet op weg naar een efficiënte digitale samenwerking. Mathieu Koomans van den Dries, procurement manager bij Croonwolter&dros, presenteert namens  Acto een van deze breakout-sessies. Deze staat in het teken van het order2pay-proces (purchase2pay-proces).

Gratis Toegang en Inschrijving

Het evenement is gratis toegankelijk, en zowel leden als niet-leden van Ketenstandaard zijn welkom. U kunt zich hier aanmelden voor het evenement en zich inschrijven voor de verschillende lezingen en sessies.

Meer informatie en een compleet overzicht van het programma vindt u op de website van Ketenstandaard.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux