Uitnodiging : Invictus update

4, 18 en 25 april  en 9 mei 2018

Het zal u niet ontgaan zijn. Acto is met het project Invictus volop in beweging en de ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Ongetwijfeld heeft u hierover al wat gehoord tijdens een van de eerdere Invictus-bijeenkomsten, via een van onze medewerkers of via deze speciale Invictus-website.

Inmiddels zijn we druk bezig met fase 2 van het Invictus-project, waarbij we de kernprocessen stevig vernieuwen. Hierbij staan de user-experience en de no-hands filosofie centraal. Tijdens deze voorjaarsupdate van het Invictus-project informeren wij u graag over de laatste stand van zaken en zullen wij de eerste resultaten demonstreren. U bent van harte welkom!

Programma:

 • Ontwikkeling roadmap 2018/2019, waaronder:
  – No-hands filosofie door het toepassen van sjablonen en wizards.
  – Browsen door uw projecten, klanten, kansen of offertes, zonder ingewikkelde menustructuren.
  – Calculeren in een flexibele gelaagde structuur, met flexibele deelprijzen, zoals u of uw klant dat wil.
  – Alle financiële transacties, direct vanuit de bron inzichtelijk, op ieder moment van de dag up-to-date inzichtelijk op uw project.
 • Wat kunt u verwachten in 2018
 • Hoe betrekken wij u bij deze ontwikkelingen?

Datum en tijd:

Woensdag 4 april = VOL
9.00-12.30 uur Inclusief lunch

Woensdag 18 april
9.00-12.30 uur Inclusief lunch

Woensdag 25 april
13.30 – 17.00 uur Inclusief borrel

Woensdag 9 mei
13.30 – 17.00 uur Inclusief borrel

Locatie:

Acto Informatisering
Amsterdamseweg 51a
3812 RP AMERSFOORT

Nieuwsgierig? Onderstaand een sfeerimpressie van de ontwikkelingen:

 • Acto Invictus Next generation software

Invictus? Wat is het ook alweer?

We frissen uw geheugen graag even op. Invictus is het project waarmee we met Acto een aantal jaar geleden een nieuwe koers zijn ingeslagen. Hierbij ligt de nadruk op de ontwikkeling van software die future proof is, technologisch niet veroudert, uitblinkt in functionaliteit én zeer eenvoudig in het gebruik. Dankzij nieuwe ontwikkeltechnieken, zoals Low Code Development en Rapid Application Development modelleren we de software in plaats van volledig programmeren. Hiermee ontstaat een nieuwe generatie software-oplossingen van het ERP-ecosysteem voor de backoffice, apps, ketenintegratie, business intelligence (BI) en veel meer. Gemaakt op maat, maar wel met alle voordelen van een standaardoplossing. Inmiddels vordert deze transitie en profiteert u nu al van, bijvoorbeeld door het gebruik van diverse apps, onze BI-oplossingen en het net vernieuwde Service Portaal.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux