TIJD OVER MET INCONTROL

Met InControl bent u verzekerd van de beste voorbereiding op de jaarrekeningcontrole. Zo bespaart u tijd én geld. Tijd voor bijvoorbeeld een goede film, thuis of in de bioscoop!

geen stress jaarrekening In Control

INCONTROL

BLIJF NIET ACHTER DE FEITEN AANLOPEN

Als ondernemer ontkom je er niet aan: de jaarrekeningcontrole*. Een drukke en stressvolle periode met veel uitzoekwerk en informatie verzamelen. Dit proces kost altijd veel meer tijd (en dus geld) dan gepland. Met als gevolg dat er werk blijft liggen.

Met InControl krijgt u grip op het proces van de jaarrekeningcontrole en houdt u tijd over!

 
* Controle van de jaarrekening door een accountant is wettelijk verplicht als een bedrijf voldoet aan de criteria zoals vastgelegd in artikel 396 BW2.

IN NO TIME AUDIT READY

DE BESTE VOORBEREIDING OP DE JAARREKENINGCONTROLE

InControl is een complete dienstverlening die wij samen hebben ontwikkeld met de (register-) accountants van onze partner Ingenie BI Solutions. Het is een op Microsoft Power BI gebaseerde oplossing ontwikkeld met standaard dashboards en rapportages. Dankzij de gecombineerde expertise van business intelligence en kennis van het accountancyvak, kunnen wij u de juiste ondersteuning bieden tijdens de voorbereiding van de jaarrekeningcontrole.

incontrole-afstandsbediening
InControl

ONTVANG EEN BIOSCOOPBON

MAAK EEN  VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK EN ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN INCONTROL

Voer hier uw persoonlijke code in en ontvang een bioscoopbon.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux