Ervaar de software zelf

Wil je de mogelijkheden en voordelen van ActoBusiness of ActoCalculatie zelf ervaren? Vraag dan een vrijblijvende (online) demo aan. In maximaal een uurtje krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Weet je niet welke software het beste bij jou past? Doe dan eerst de test.

Demo aanvragen

Heb je interesse in ActoBusiness en wil je een demo aanvragen? Laat dan onderstaand je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil een demonstratie van*
Door op aanvragen te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afgestemd op ieder soort bedrijf

Acto heeft voor elk type installatiebedrijf een passende oplossing, of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde naam in de branche. Onze software is flexibel en schaalbaar, zodat het naadloos aansluit bij jouw specifieke eisen en meegroeit met jouw behoeften.

Voor professionele installatiebedrijven

ActoBusiness Professional is geschikt voor kleinere installatiebedrijven, vanaf 5 medewerkers, die lekker willen werken met een gebruiksvriendelijk ERP-pakket. De software biedt je alle essentiële functies zodat jij al je werkzaamheden gemakkelijk kunt uitvoeren.

Voor veeleisende installatiebedrijven

ActoBusiness Advanced is bij uitstek geschikt voor middelgrote installatiebedrijven en biedt uitgebreide functionaliteit om al je werkzaamheden efficiënt te beheren.

Voor grote allround technisch dienstverleners

ActoBusiness Enterprise is speciaal ontworpen voor grote technisch dienstverleners en biedt specialistische functionaliteit voor het beheren complexe projecten en servicecontracten. 

De voordelen van onze software

Acto heeft de perfecte oplossing voor installateurs die op zoek zijn naar gebruiksvriendelijke en flexibele software. Kies voor onze alles-in-een ERP-software of de specialistische calculatiesoftware. Alles wat jouw installatiebedrijf nodig heeft, maar dan zonder gedoe.

Gebruiksvirendelijk en leuk om mee te werken

Alle informatie beschikbaar vanuit 1 scherm en 1 klik.

Flexibel en schaalbaar

Flexibel en betaalbaar, geen hoge investeringskosten, betaal alleen voor wat je gebruikt.

Zorgeloos aan de slag

Dankzij de standaard inrichting en snelle implementatie kan jij snel aan de slag.

Speciaal voor de installatiebranche

Met ruim 40 jaar ervaring in de branche denken we met jou mee om je bedrijfsvoering te optimaliseren.

Ons implementatie­proces

Met onze bewezen implementatiestrategie genaamd ActoSprint garanderen wij jou een zorgvuldige implementatie door onze best-practice-aanpak en procesinrichting die gebaseerd is op meer dan 40 jaar ervaring. Zo leveren wij altijd binnen het afgesproken tijdsbestek een budget.


Ga zorgeloos van start met de software van Acto dankzij onze 5 stappen:

stap 1

Intake

Samen met een van onze consultants nemen we de mogelijkheden van de software met je door. Op basis van onze kennis en ervaring geven we je hierbij advies voor een optimaal bedrijfsproces.

stap 1
stap 2

Voorbereiden

Verzamel de data die je in je nieuwe software wilt (her-)gebruiken. Is alle informatie compleet? Dan zorgen wij ervoor dat deze op de juiste manier in de software komt te staan.

stap 2
stap 3

Inrichten

Inrichten van jouw online omgeving en aanmaken van de gebruikers met bijbehorende rechten.

stap 3
stap 4

Trainen

Tijdens de training laten we jou en je collega’s zien hoe gemakkelijk de nieuwe software werkt. Train je je medewerkers liever zelf? Dan leiden we een groep key-users op, die daarna hun eigen collega’s gaan trainen.

stap 4
stap 5

Aan de slag!

Afhankelijk van het gekozen pakket en eventuele opties, kan je snel en zorgeloos aan de slag met je nieuwe software. Zonder verborgen kosten en je gaat pas betalen als je tevreden bent. Gegarandeerd!

stap 5
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux