4 – 7 feb. 2020
Bezoek Acto op de VSK-beurs

Van 4 tot en met 7 februari 2020 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht VSK 2020 plaats. Acto presenteert op deze beurs diverse softwareoplossingen, waaronder ActoBusiness.

vsk beurs acto

Midden in de toekomst

VSK is het event voor de installatiebranche. In één bezoek ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. Het thema van VSK 2020 is ‘Midden in de toekomst’. De installatiesector is in transitie en de vraag naar kennis over de ontwikkelingen en de praktische implementatie is groter dan ooit. Tijdens VSK geven we samen antwoorden op vragen over de energietransitie, digitaliseringsprocessen en de inzet van de nieuwe generatie installateurs.

Toekomstbestendige software van Acto

Acto presenteert op de beurs toekomstbestendige software: ActoCalculatie, ActoBusiness, ActoProject & ActoService. De software van Acto is erop gericht om het werken efficiënter te maken en te digitaliseren. Acto is te vinden op stand 10C072.

Bezoek de beurs op 4 t/m 7 februari 2020

VSK 2020 is gratis te bezoeken. Tickets kunt u hier bestellen. Voor meer informatie over het evenement, kijkt u op www.vsk.nl.

Deel dit bericht:
Neem contact op

Meer informatie over de bedrijfssoftware en/of diensten van Acto? Neem contact met ons op!

Onleesbaar? Klik hier voor een nieuwe tekst. captcha txt
power bi microsoft nieuwe functionaliteitenActo Update december 2019 release 19.30