ACTO FORMULIEREN APP
DIGITALISEER UW PAPIEREN FORMULIEREN
ACTO FORMULIEREN APP
NOOIT MEER PAPIEREN FORMULIEREN

Acto | Formulieren App

Dankzij de Formulieren App is het vastleggen van informatie goedkoper, sneller en leuker. Ieder formulier is eenvoudig zelf te maken met de ingebouwde form builder. De data die door de formulieren worden gegenereerd is 24/7 bereikbaar in een beveiligde cloudomgeving. U bepaalt wie toegang krijgt tot uw omgeving door zelf gebruikersgroepen te beheren.

De Formulieren App kent nog meer voordelen:

De Acto | Formulieren App is milieuvriendelijk: u bespaart papier en vermindert CO2-uitstoot. Daarnaast kunt u makkelijk en snel een beroep doen op alle functies van uw mobiele apparaat, van camera tot barcodescan en het plaatsen van een handtekening. Data kunt u naar e-mail (pdf) of csv (Excel en Access) exporteren en door middel van onze API’s kunt u de Formulieren App eenvoudig integreren met uw eigen systemen.

Geschikt voor ieder formulier.

Wat voor informatie u ook wilt vastleggen, de Formulieren App is geschikt voor ieder formulier. Gebruik de Formulieren App om bijvoorbeeld klantgegevens, materialen en werkzaamheden vast te leggen. Met handtekening, foto en tijdregistratie. Of gebruik de app voor urenregistratie, inspecties, enquetes en beoordelingen. Gebruik foto, GEO-locatie en handtekening om een inspectie compleet te maken, gebruik mobile devices om de vragenlijsten in te vullen, stuur notificaties of berichten naar de mobiele gebruikers: niets is onmogelijk.

Prijzen.

Als gebruiker van de Formulieren App betaalt u alleen voor het daadwerkelijke gebruikt, profiteert u van een ongelimiteerd aantal gebruikers en formulier en zit u niet vast aan maandelijkse verplichtingen. Zo houden we de Acto | Formulieren App toegankelijk voor iedereen!

credits
500
1.000
4.000
10.000
€ per bundel
199 euro
299 euro
999 euro
1.999 euro

Wilt u een grotere bundel aanschaffen? Neem dan contact met ons op via formulieren@acto.nl