Calculatie

Maak je snel en gemakkelijk een calculatie. Van eenvoudige offerte tot uitvoerige kostenraming of directie- en werkbegroting. Bespaar je tijd en bepaal snel de correcte verkoopprijs voor al je opdrachten.

Meer calculaties in minder tijd

Met onze calculatiemodule heb je alles in huis om nog sneller en slimmer te calculeren. Maak gebruik van standaardisatie en slimme functies zodat je consistente en gedetailleerdere calculaties kunt opleveren binnen de gestelde termijn.

Snel en makkelijk calculeren met ActoBusiness

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Vergelijk interne en externe kosten.
Een gezonde winstmarge omdat je kostprijs en verkoopprijs altijd inzichtelijk zijn.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Realistische en betrouwbare tijdnormen
Maak gebruik van de geïntegreerde tijdnormen van Techniek Nederland. Zo reken je altijd met een concurrerende en realistische urenschatting.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Gebruik de branchestandaarden
Maak gebruik van diverse standaarden binnen de installatiebranche zoals 2BA en de tijdnormen van Techniek Nederland.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Staartkosten altijd inzichtelijk
Bereken snel je staartkosten met gebruik van een sjabloon. Hierin leg je vast welke percentages of vaste bedrag jij mee wil nemen in je kosten. Zo heb je altijd inzicht in álle kosten die je maakt op een opdracht of project en houd je rekening met de risico’s.

Altijd actuele prijs- en artikelinformatie

Selecteer vanuit de software direct de artikelen en normtijden bij leveranciers als Technische Unie, Rexel of via 2BA. De informatie is real-time beschikbaar dus altijd up-to-date. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf (eigen) middelen zoals artikelen, producten, diensten, materieel of arbeid te beheren volgens de ETIM classificatiestructuur.

Maak snel foutloze calculaties

Met het gebruik van zelf gemaakte of standaard sjablonen zijn je calculaties in een handomdraai klaar. Dankzij het gebruik van prijslijsten en het vastleggen van een prijspeil reken je in elke situatie met de juiste verkoopprijzen en -condities

Hergebruik bestaande kennis

Met onze geavanceerde calculatiemodule kan je calculeren volgens verschillende methoden en besteksystemen, zoals NL-SfB en STABU. Ook maak je heel gemakkelijk kopieën van calculatieregels en structuren. Dit maakt calculeren snel en gemakkelijk.
Folder ActoBusiness

Meer weten over ActoBusiness?

Download nu de folder

Vul onderstaand je e-mailadres in en je ontvangt de folder direct in je mailbox!

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

De voordelen van de calculatie-module

Maak met onze calculatiemodule een scherpe offerte en na opdracht neem je de gemaakte specificatie direct over in de uitvoer ervan. Zo sluit het proces naadloos aan bij de rest van je bedrijfsvoering, snel, efficiënt en zonder dubbele invoer.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Snel calculeren

Met structuursjablonen en het kopiëren van calculatieregels of -hoofdstukken ging calculeren nog nooit zo snel.

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Altijd de juiste prijs- en artikelinformatie

Dankzij de webshop koppeling met een steeds groter wordend aantal webshops én de koppeling met 2BA, kunt bij (bijna) alle online groothandels en leveranciers de juiste prijs- en artikelinformatie ophalen.

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Altijd de juiste prijs, voor jou en de klant

Prijslijsten helpen je bij het bepalen van de verkoopprijzen. Richt een prijslijst in met toeslagen of kortingen en koppel deze aan een relatie . Zo reken je bij iedere aanvraag met de juiste prijzen.

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Gebruik je calculatie als basis voor je project

De berekende uren, materialen en andere zaken in de calculatie neem je met één druk op de knop over als uitgangspunt voor je project. Zo maak je gemakkelijk je bestellijsten en weet je hoeveel uren je aan het project kan besteden.

Pakketten en prijzen

Ontdek de kracht van ActoBusiness, ERP-software die speciaal ontwikkeld is voor installatiebedrijven en biedt je alle functionaliteit die jij nodig hebt om succesvol te zijn. De software is modulair opgebouwd, zodat er altijd een pakket is wat bij jouw organisatie past.

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek en daarom begrijpen wij dat je specifieke uitdagingen hebt. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Wij bieden altijd advies op maat, zodat je gebruik kunt maken van de software die precies bij jullie situatie past. 

Of bekijk de andere functies

Bekijk ook de andere functionaliteiten van ActoBusiness.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux