Facturatie

Dankzij naadloze integratie in ons geavanceerde ERP-pakket wordt alle benodigde informatie automatisch samengevoegd op de factuur, waardoor je deze razendsnel kunt genereren en versturen naar je klanten.

Factureren met één druk op de knop

Dankzij de geavanceerde facturatiemogelijkheden van ActoBusiness bespaar je kostbare tijd en moeite, zodat je je kunt concentreren op de groei van je bedrijf en de tevredenheid van je klanten. Vergeet administratieve zorgen en laat ActoBusiness je helpen om soepel en efficiënt facturen te genereren en te versturen.

Factureren in ActoBusiness

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Leg de betaaltermijnen vast
Met een de standaard termijnschema’s worden de facturatietermijnen met één klik op de knop aangemaakt en verstuurd naar de klant.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Factureren zonder opdracht
Verstuur facturen eenvoudig zonder opdracht in ActoBusiness, zodat je al je kosten kunt verhalen op je klanten en afnemers.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Factureer sneller met behulp van prijslijsten
Met het gebruik van prijslijsten leg je eenvoudig afspraken over de verkoopprijs vast voor consistentie en transparantie naar de klant.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Btw-verlegd factureren
Ook de mogelijkheid om een btw-verlegd factuur te sturen zodat dit volgens de branchestandaard kan worden uitgevoerd.

Factureer je klussen en servicecontracten

Met ActoBusiness factureer je moeiteloos en efficiënt. Alle relevante informatie vanuit een opdracht, project, incident of onderhoudsbeurt wordt automatisch samengevoegd op de factuur, waardoor het opmaken en versturen een fluitje van een cent is.

Factureren op basis van regie

Met ActoBusiness heb je de flexibiliteit om zowel op basis van aanneemsom als regie te factureren, en dat is nog maar het begin! Met alle werkzaamheden, materiaal en materieel gaandeweg verzameld, genereer je moeiteloos factuurvoorstellen met één klik. En als er aanpassingen nodig zijn, zijn die zo gedaan.

Factureren per e-mail

Met ActoBusiness geniet je van het gemak van het eenvoudig creëren en versturen van facturen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en de automatische integratie van klantinformatie, stuur je facturen met één klik via e-mail, inclusief alle gewenste bijlagen. Zo bespaar tijd en verstuur professionele facturen in een handomdraai.
Folder ActoBusiness

Meer weten over ActoBusiness?

Download nu de folder

Vul onderstaand je e-mailadres in en je ontvangt de folder direct in je mailbox!

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

De voordelen van facturatie

Maak je factureringsproces nog makkelijker met ActoBusiness.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Factureer met één druk op de knop

Maak gebruik van alle eerdere registraties om met één druk op de knop de factuur aan te maken in de gewenste structuur.

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Factuur in eigen huisstijl

Een professionele uitstraling met een factuur met eigen logo en bedrijfsspecifieke informatie. Maak gebruik van flexibele opmaak zodat je altijd volgens de gemaakte afspraken offreert.

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Maximale controle

Pas tot op het laatste moment de factuur aan door teksten toe te voegen of informatie aan te vullen.

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Bepaal zelf het autorisatieproces

Controleer en verzend facturen naar klanten nadat ze zijn goedgekeurd door de juiste personen, voor een efficiënt en gecontroleerd facturatieproces.

Test bespaar tijd met ActoBusiness

Pakketten en prijzen

Ontdek de kracht van ActoBusiness, ERP-software die speciaal ontwikkeld is voor installatiebedrijven en biedt je alle functionaliteit die jij nodig hebt om succesvol te zijn. De software is modulair opgebouwd, zodat er altijd een pakket is wat bij jouw organisatie past.

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek en daarom begrijpen wij dat je specifieke uitdagingen hebt. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Wij bieden altijd advies op maat, zodat je gebruik kunt maken van de software die precies bij jullie situatie past. 

Of bekijk de andere functies

Bekijk ook de andere functionaliteiten van ActoBusiness.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux