MEER DAN SOFTWARE.

VAN SELECTIE TOT SUCCESVOLLE IMPLEMENTATIE.

De kracht van partnership.

Meer bieden dan alleen software en focussen op totale dienstverlening. Het is al jaren onze kracht. Als u voor de keuze staat voor de selectie en implementatie van een nieuw  softwarepakket, komt er veel op u af. Kiest u voor de traditionele route of kiest u voor de bewezen kennis, kunde en ervaring van Acto op gebied van selecteren en implementeren? Ook dat doen we anders dan anders, en altijd met een duidelijk doel voor ogen: rendement- en procesoptimalisatie binnen uw organisatie.

“Als u doet wat u deed, krijgt u wat u altijd kreeg. Kies voor de bewezen kennis, kunde en ervaring van Acto op gebied van selecteren en implementeren.”

Succesvol selecteren.

Het kiezen van een nieuw softwarepakket kan u slapeloze nachten bezorgen. En ook kennen we allemaal de vooroordelen over omvangrijke, langlopende software implementaties. Wij laten u graag zien hoe het ook anders kan! Kies niet langer voor de traditionele route, maar maak de keuze om het anders te doen! Succes begint met de juiste eerste stap: de bewezen selectiestrategie van Acto volgens het zandlopermodel. Geïnteresseerd? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende toelichting van het zandlopermodel.

Succesvol implementeren.

Wanneer is een implementatie succesvol? Er zijn veel ingesleten patronen in software- implementaties die wij als Acto structureel anders doen. Vaak zien wij dat de implementatiedoelen zoals ‘binnen doorlooptijd’ en ‘binnen budget’ vanuit angst zijn opgesteld. Hoe moet het dan wel? Ons antwoord: ActoSprint, een gestandaardiseerde best-practice-aanpak en procesinrichting die gebaseerd is op meer dan 35 jaar ervaring in de installatiebranche. Een methode die wij samen met onze klanten continu tunen naar de laatste inzichten.

Sublieme ondersteuning.

Ook na de fase van implementatie kunt u terugvallen op onze professionele ondersteuning. Onze enthousiaste supportmedewerkers zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden, wanneer u er, ondanks de uitgebreide helpfuncties in onze software, zelf niet uitkomt. Met onze proactieve monitoring houden we daarnaast altijd de prestaties van uw systemen en koppelingen in de gaten, zodat we eventuele problemen voor kunnen zijn.

Consultancy.

Onze consultants met gedegen kennis van de installatiebranche helpen u en uw organisatie graag verder te groeien. Of het nu gaat over het inrichten en opzetten van een net gewonnen prestatiecontract of gewoon een gebruikersvraag.

Training & Opleiding.

Daarnaast vormen kennis en opleiding van uw medewerkers een belangrijke factor van het succes van uw organisatie. Niet voor niets besteden we bij Acto extra aandacht aan het ontwikkelen en verzorgen van cursussen. Het proces en de tools staan centraal in ons opleidingsprogramma, zodat ze naadloos aansluiten op de praktijk.
Onze trainingen en opleidingen kunnen in aanmerking komen voor subsidie van Wij Techniek (voorheen OTIB). Op de website van Wij Techniek vindt u hierover meer informatie en de mogelijkheden voor uw organisatie.

logo Wij Techniek

Periodieke APK.

Om het gebruik van uw Acto-systeem verder te optimaliseren, bieden wij een zogenaamde APK aan. Hierbij analyseren we samen met uw medewerkers uw huidige werkwijze en processen. We informeren u vervolgens welke verbeteringen wij zien om de inzet van de software te optima­liseren.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux