Klein Poelhuis Installatietechniek heeft gekozen om met de software van Acto de bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Na een uitvoerige inventarisatie samen met Acto bleek dat het huidige systeem en de procesgang niet meer voldeden en dat de behoeftes van Klein Poelhuis ruimschoots konden worden ingevuld door Acto.

Met Acto als nieuwe ICT-partner geeft Klein Poelhuis invulling aan haar toenemende behoefte aan eigentijdse branchespecifieke functionaliteiten en diverse integraties met andere systemen. Op deze manier kan de totaalinstallateur met landelijke dekking nu en in de toekomst tegemoet komen aan de klantvraag.

Totaaloplossing voor service en projecten
Klein Poelhuis heeft gekozen voor de totaaloplossing van Acto, waarbij zowel de projecten als de serviceorganisatie gaan werken vanuit één geïntegreerd systeem. “De voordelen voor ons van het werken met een dergelijk systeem zijn evident.”, aldus Harry Drenth, algemeen directeur van Klein Poelhuis. “Geen overbodig typewerk, geen dubbele handelingen en alle informatie vanuit één en dezelfde bron. Het mooiste is wel dat ik mijn bedrijf, bestaande uit meerdere BV’s en businessunits nu ga aansturen als één geheel. Dat zorgt ook voor meer en beter inzicht wat betreft de managementrapportages. Met een druk op de knop heb ik nu, in helikopterview, een compleet beeld van hoe mijn bedrijf ervoor staat.”

Snelle implementatie
De implementatie wordt uitgevoerd op basis van de Sprint-methodiek, de snelle en bewezen implementatiemethodiek van Acto, waardoor de eerste vestigingen van Klein Poelhuis nog voor de zomer met de software van Acto geautomatiseerd zijn.

“Door deze best practice-aanpak en vooringerichte software kunnen we snel implementeren,” aldus William Zegers, directeur van Acto. “Sturend implementeren heeft vele voordelen, na de organisatorische blauwdruk verzorgt Acto de tuning van de voorinrichting en starten direct de conversies en de verschillende simulaties. Voordelen zijn dat alle processen al zijn ingericht op basis van best practice, dus korte doorlooptijden en beperkte inspanning van de eigen mensen. Pragmatiek in plaats van Poolse landdagen”.

Over Klein Poelhuis
Klein Poelhuis Installatietechniek bestaat uit vijf gespecialiseerde werkmaatschappijen. De organisatie ontwerpt, implementeert en onderhoudt de meest uiteenlopende technische installaties in heel Nederland en in het buitenland. Het gaat daarbij in toenemende mate om zeer complexe installaties, die vaak in samenwerking met gerenommeerde partners tot stand komen.

Over Acto Informatisering
Acto is dé software- en organisatiespecialist voor de installatie, bouw- en infrabranche. Acto biedt samen met haar partners haar klanten vanuit 35 jaar ervaring een breed scala aan moderne oplossingen voor het managen van hun projecten, maar ook voor het stroomlijnen van de processen op gebied van service en onderhoud. Met een groep van circa 100 professionals staat Acto elk dag klaar om de klanten te adviseren en te ondersteunen bij procesoptimalisaties en het implementeren van nieuwe software.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux