MultiCalc is de nieuwe calculatie-oplossing van Acto Informatisering die u stand-alone kunt gebruiken voor het maken van (multi-disciplinaire) projectcalculaties. Of het nu gaat om projecten voor de elektrotechniek, werktuigkunde, bouw of een samenstelling hiervan, met MultiCalc heeft u de juiste tool in handen. En dankzij de cloud-oplossing heeft u deze ook altijd bij de hand. Het enige wat u nodig heeft, is een internetverbinding.

Razendsnel een complete calculatie
Met MultiCalc kunt u op elke gewenste plek (‘in the cloud’) een commerciële (open) begroting en offerte te maken. U krijgt daarbij een gedetailleerd inzicht in de kostprijs en de marge van uw calculatie. U kunt hierbij gebruik maken van de diverse gebruiksvriendelijke functies, zoals kopiëren uit standaard begrotingen en gebruikte Recepten. Daarnaast kunt u afzonderlijke artikelen eenvoudig opzoeken in het centrale artikelbestand of direct online in de bestanden van de groothandel of 2BA.

Stand-alone, maar niet alleen
Zoekt u alleen een slimme oplossing voor het maken van calculaties? Geen probleem: u kunt MultiCalc volledig standalone gebruiken. Zoekt u meer dan alleen een calculatiepakket, dan kunt u veel voordelen halen uit de integratie met de andere Acto-oplossingen, die u ondersteunen op het gebied van project- en servicemanagement.

Voordelen van werken met MultiCalc:

  • Kostprijs en verkoopprijs in een keer calculeren
  • Gedetailleerd inzicht in de marges
  • Gebruik van meetstaten met (eigen) complexe formules
  • Compleet beheer van middelen, normen en artikelen
  • Alle informatie in één overzichtelijk scherm
  • Maken van een snelle prijsvergelijking
  • Actieve signalering tijdens calculeren en opvolging van uitstaande offertes

Meer informatie?
Maak direct een afspraak voor een demo.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux