Ontdek de voordelen van ActoService

ActoService: Volledig en compleet geïntegreerd systeem voor serviceorganisaties

Het verlenen van optimale service is een vak. Goede informatie is steeds meer van belang voor het bieden van kwaliteit. Uw servicemedewerkers moeten op ieder moment kunnen beschikken over de juiste informatie van de installatie en de uitvoeringsgegevens. Het management heeft inzicht nodig in bijvoorbeeld de producti­viteit van de monteurs en de prestaties van de ingezette installaties. Hoe zorgt u er nu eenvoudig voor dat uw klant tevreden blijft, dat u de storing zo efficiënt mogelijk oplost en dat u de uitgevoerde werkzaam­heden zo snel mogelijk kunt factureren?

Maak in een minuut kennis met ActoService

Met ActoService is dit mogelijk en heeft u overzicht en inzicht. ActoService biedt u een compleet systeem met apps, portalen en business intelligence. In de korte video laten wij u, in iets meer dan een minuut, kennismaken met onze service-oplossing. Natuurlijk veel te kort om u alles te vertellen over deze complete oplossing, die met veel succes  dagelijks bij diverse (middel)grote installatiebedrijven wordt gebruikt.  

Nieuwsgierig geworden naar wat ActoService voor u kan betekenen?

Wij laten het u graag zien tijdens een vrijblijvende demonstratie!

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux