Een van de speerpunten binnen Acto Invictus is Business Intelligence. Een tool voor onmisbare stuurinformatie voor alle lagen binnen uw organisatie, waarbij de eindgebruiker zelf zijn dashboards kan samenstellen om juist die informatie te krijgen die hij of zij voor het werk nodig heeft. Zonder de hulp van uw IT-afdeling of een consultant: Self Service BI. De nieuwe generatie eindgebruikers is in haar dagelijkse leven gewend om met IT te leven (smartphone, apps, smart homes etc) en wenst dezelfde snelheid en vrijheid in zijn professionele omgeving. Acto biedt hiervoor een oplossing in combinatie met Power BI van Microsoft.

Met de gecombineerde oplossing van Acto en Microsoft Power BI zet u de gevalideerde data uit uw organisatie om in heldere analyses en visuele rapportages. U bent niet meer afhankelijk van consultants of uw IT-afdeling voor aanpassingen van rapportages of query’s.

Met deze self-service-oplossing geeft u beslissers op elk niveau inzicht in voor hen relevante informatie. Anytime, anyplace & via any device. Een onmisbare tool om antwoord te krijgen op de cruciale vragen die van belang zijn voor het behalen én behouden van uw concurrentieel voordeel.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux