TES Groep, met vestigingen in Tilburg en Prinsenbeek, heeft gekozen om te gaan werken met de software van Acto. Hiervoor tekenden beide partijen op 14 december 2015 een samenwerkingsovereenkomst. “In de diverse presentaties van Acto herkenden wij onze eigen werkwijze: een persoonlijke aanpak met een klant-specifieke totaal­oplossing”, aldus Peter Mathijssen, financieel manager bij TES Holding B.V.

Met Acto zal TES haar klanten nog verder kunnen ontzorgen. Daarnaast biedt het het management van TES realtime inzicht en adequate stuur- en management­informatie.

Blauwdruk nam alle twijfels weg
De afgelopen maanden stonden voor TES in het teken van de keuze voor een nieuw informatiesysteem. “We hebben diverse partijen gesproken en diverse systemen bekeken. De partij die voor ons al snel met kop en schouders boven de andere partijen uitstak was Acto. Niet alleen wat betreft de geboden oplossing, maar ook door gehele aanpak van het project en de klik die wij als bedrijf met Acto en haar mensen hadden,” stelt Mathijssen. Deze aanpak bestond uit een blauwdruk-project waarbij TES zich een helder beeld kon vormen over de scope, omvang en beslag op de interne capaciteit bij de uitrol van een nieuw ERP-systeem.

“Het implementeren van nieuwe bedrijfssoftware is niet onze dagelijkse bezigheid en betekent nogal wat voor het bedrijf. Acto was de enige partij die onze onzekerheden daarover aanvoelde en stelde voor om samen een blauwdruk te doen om zekerheid te krijgen. De uiterst professionele aanpak van de consultants van Acto tijdens dit project zorgde er voor dat alle twijfels rondom keuze en implementatie bij ons wegvielen. We hebben hierna als TES unaniem gekozen voor Acto.”

Projecten, service en apps
TES heeft gekozen om met de project- en service-oplossing van Acto te gaan werken. “Dankzij onze best-practice aanpak en vooringerichte software (ActoSprint) kunnen we snel implementeren, zodat TES medio 2016 operationeel is,” aldus Willem Verhoef, directeur van Acto.

Naast de standaard functionaliteit zal TES ook gaan werken met diverse apps van Acto, waaronder de app voor servicemonteurs voor het digitaal afhandelen van werkorders en de app om materialen te kunnen bestellen bij de groothandel.

Over TES
TES Installatietechniek levert, beheert en onderhoudt kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische installaties en hiermee levert TES een toegevoegde waarde aan de samenleving op het gebied van comfort, gebruiksgemak en veiligheid. Vanuit de locaties in Prinsenbeek en Tilburg werken dagelijks ruim 140 trotse en loyale medewerkers om dit doel te verwezenlijken.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux