MEER INZICHT = BETERE BESLISSINGEN

AI en Predictive Analytics voor slimme processen.

Wij helpen installateurs, technisch dienstverleners en onderhoudsbedrijven bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het verbeteren van prestaties. Dat doen we op basis van data en analyse. Samen met u creëren wij nieuwe kansen en zijn wij in staat complexe vraagstukken op te lossen. Hierbij staat het bieden van meerwaarde voor uw klanten altijd centraal.

“Most of the world will make decisions by either guessing or using their gut. They will be either lucky or wrong.”

 

Suhail Doshi – chief executive officer, Mixpanel

Zo gebruikt u AI en Predictive Analytics in uw eigen organisatie:

20129-slim-onderhoud_oranje_tekengebied-1

Slim onderhoud

Voorspellen van storingen om voortijdig onderhoud uit te kunnen voeren met als doel de workload en kosten te reduceren en klanttevredenheid te verhogen!

200129-service-performance-icon_oranje_tekengebied-1

Service Performance

Voorspellen van behoeften en aanbevelingen om de serviceverlening (SLA) van het bedrijf te optimaliseren om de klanttevredenheid te verbeteren.

200129-patroon-herkenning-icon_oranje_tekengebied-1

Patroon­herkenning

Het geautomatiseerd analyseren van documenten en/of transactiegegevens om afwijkingen van producten en/of diensten te signaleren.

Aan de slag met Predictive Analytics en AI.

Met de predictive analytics en AI oplossing van Acto, maken we van data informatie en krijgt uw organisatie voorspellend inzicht. Inzichten waarmee u de juiste beslissingen kunt maken of actie kun ondernemen. Dat doen we met behulp van onze bewezen en toetsbare werkwijze, waarin we stap voor stap de oplossing uitrollen binnen uw organisatie. Uiteraard samen met uw medewerkers, maar bovenal transparant en helder.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux