ActoBusiness

Dé complete software voor jouw installatie­bedrijf

Jouw projecten wil je zo goed mogelijk op orde hebben. En natuurlijk zet je je offertes graag snel om in mooie opdrachten. Maar de administratie: die laat je eigenlijk liever achterwege. Al begrijp je als ondernemer heel goed dat dit natuurlijk niet kan. Met ActoBusiness, ontwikkeld voor en door de installateur, maken we het je van A tot Z heel eenvoudig. Vanuit één compleet software-pakket. Dat geeft minder kans op fouten en het bespaart je veel tijd.

Ik wil graag een demoBekijk pakketten

Materiaal problemen?

Personeelstekort?

Administratief gedoe?

Hoe ga je om met jouw uitdagingen in de installatiebranche? Er is nog steeds een schreeuwend tekort aan materialen en onderdelen. Waardoor je planning doorlopend om aanpassingen vraagt. Tel daarbij op dat je moeilijk aan mensen komt om het werk uit te voeren. Hoe krijg je dan al het werk naar tevredenheid en op tijd gedaan? En de software die je gebruikt: helpt die om dit probleem aan te pakken? Of: maakt deze het misschien nóg ingewikkelder?

Met bijna 50 jaar ervaring in de installatiebranche weten wij precies waar jij als ondernemer tegenaan loopt en wat je nodig hebt. Bij leveringsproblemen gooi je met ActoBusiness eenvoudig en snel de planning om. Bij wijzigingen brengt het systeem je klant direct op de hoogte en zorgt automatisch voor aangepaste werkschema’s. Zo zet je je medewerkers altijd optimaal in en houd je van A tot Z grip op je projecten. Met ActoBusiness breng je alle onderdelen van je bedrijfsvoering onder in één digitale werkomgeving. Dat voorkomt fouten en scheelt veel tijd en capaciteit. En marge natuurlijk.

ActoBusiness:

Altijd één digitale werkomgeving dus direct overzicht

Altijd optimale inzet van je personeelscapaciteit

Altijd grip op je marge

Hoe kan ActoBusiness jou helpen?

Met ActoBusiness gebruik je de beste software voor de installatiebranche om je projecten van A tot Z uit te voeren. Dat geldt voor nieuwe projecten en voor service- en onderhoudswerkzaamheden. ActoBusiness is ontwikkeld voor en door mensen uit de installatiebranche. Met handige oplossingen bedacht vanuit de praktijk van jouw installatiebedrijf. Voor op kantoor en met een app voor monteurs onderweg. De software ondersteunt je volledig: van calculatie, werkvoorbereiding en planning tot verzending van je facturen.

Zeer gebruiksvriendelijk

Binnen één online omgeving alle projectinformatie overzichtelijk bij elkaar. Het systeem neemt je op een logische manier aan de hand. Dus: makkelijk in gebruik.

Altijd en overal online te gebruiken

Op de bouwplaats of op welke andere locatie dan ook log je makkelijk in. Zo weten jouw collega’s op locatie precies wat ze op welk moment moeten doen met een handige app.

Voor kleine tot grote installatiebedrijven

Of er nu 5 of 250 medewerkers binnen jouw bedrijf werken, met ActoBusiness kies je uit 3 pakketten. Zo past er altijd één bij jouw wensen. En: je betaalt alleen voor wat je nodig hebt.

Binnen 5 dagen aan de slag

Wij zorgen dat je snel start. Binnen 5 dagen werk je met je eigen pakket en gebruik je de juiste ondersteuning op het moment dat je die nodig hebt. De supportafdeling staat direct voor je klaar.

Kantooromgeving Actobusiness

Deze partijen werken met ActoBusiness

Scheer en Foppen logo
Logo Spindler

Kies het pakket dat bij jouw situatie past

Zoek je hulp bij de verzending van offertes en facturen? Of wil je het completer en regel je het liefst je projecten volledig van A tot Z in één digitale werkomgeving? Binnen ActoBusiness is alles mogelijk. Je hebt de keuze uit 3 pakketten. Er is er altijd een die bij jouw wensen past.

Standaard offertes en automatisch facturen sturen

Wil je niet altijd weer ‘s avonds aan de slag om offertes te maken of om facturen te versturen omdat daar altijd zo ontzettend veel tijd in gaat zitten? Tijd waar je overdag vaak niet aan toe komt?

Met het Professional pakket gebruik je standaard offertesjablonen die je automatisch verstuurt. Net als de facturen. Zo bespaar je jezelf heel wat tijd. Dat scheelt in de avonduren.

Jouw project helemaal van A tot Z geregeld met ActoBusiness

Ben je op zoek naar complete ontzorging? Dan is het Enterprise pakket meestal de juiste keuze. Hiermee richt je de software compleet en in detail in naar jouw wensen en behoeften. Denk aan hulp bij calculatie, werkvoorbereiding en planning. Maar wil je bijvoorbeeld rapportages maken, waarmee je laat zien aan je klant hoe het verloop is van storingen en onderhoudsactiviteiten, dan is dat ook eenvoudig te regelen.

Onze pakketten

Waarom kies je voor ActoBusiness?

Met ActoBusiness weet je zeker dat je de juiste software in huis haalt. Met onze jarenlange ervaring binnen de installatiebranche, weten we als geen ander wat jij nodig hebt om je werk snel en professioneel uit te voeren. ActoBusiness is eenvoudig te koppelen met alle branchestandaarden zoals bijvoorbeeld 2BA. Zo ben je altijd up-to-date.

Vraag een gratis demo aan

Wil je eerst zien hoe het werkt? Vraag dan een gratis demo aan. Eén van onze consultants neemt je dan helemaal mee in jouw eigen software voor de installatiebranche. Kies je voor ActoBusiness, dan krijg je uiteraard een training door een van de medewerkers van het ActoBusiness team. We gaan pas weg als het werkt.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux