ActoBusiness – bedrijfssoftware voor installateurs

Stop met administreren
ga weer lekker installeren

Je bent installateur geworden omdat je het mooi vindt om de hele dag met techniek bezig te zijn, je klanten te kunnen adviseren en mooie opdrachten te kunnen afronden.

Maar de administratie die erbij hoort? Nee, daar heb je eigenlijk niet zoveel zin in en het kost je ook nog eens te veel van je (vrije) tijd.

Met ActoBusiness maak jij je bedrijf slimmer en efficiënter, zodat jij ook meer kunt installeren en minder administreren.

je administratie geregeld in de helft van de tijd

tijdswinst voor jou, tevredenheid bij je klanten

Dat het drukke tijden zijn voor installatiebedrijven hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen, dat merk je dagelijks. Je krijgt meer aanvragen dan je kunt verwerken. En dan heb je ook nog eens al die bijkomende en vooral tijdrovende administratieve werkzaamheden.

Met ActoBusiness bespaar je tot 50% van je tijd op je administratie.

Dat levert je niet alleen meer tevreden klanten op, maar ook een betere marge!

 

Z

Werk sneller
Niets meer overtypen, alles werkt vanuit één scherm en één systeem.

Z

Altijd actuele prijzen
Nooit meer zoeken op websites naar de actuele prijs. Met een druk op de knop heb je de juiste prijzen in je offerte, dankzij koppeling met je leveranciers.

Z

Slim plannen
Beter plannen zorgt voor minder verliesuren, waardoor je meer opdrachten op 1 dag kunt uitvoeren.

Z

Minder administreren
Werkzaamheden afgerond? Dan staat de factuur al klaar om te versturen.

JA, IK WIL MEER WETEN OVER ACTOBUSINESS

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De functies van ActoBusiness

Zo versterkt ActoBusiness ook jouw bedrijf

Calculeren en offertes maken

Calculeer altijd met de juiste prijzen

Met de geavanceerde calculatiemodule stel je snel offertes samen en heb je altijd je marge in beeld. De software kan met alle groothandels en leveranciers koppelen, zodat je altijd de meest actuele prijs- en artikelinformatie hebt. En de materialen direct kunt bestellen.

 

ActoBusiness_calculatie

OPDRACHTEN & PROJECTEN

Optimale inzet van je medewerkers

Het juist uitvoeren van je projecten is belangrijk om de klant tevreden te houden en het financiële rendement van het project te garanderen. Met onze projectbewaking heb je inzicht in kosten en de productievoortgang, maar ook in je onderhanden werk positie. De werkorderplanning geeft je in één oogopslag inzicht in de planning van je werknemers.

 

Service & Onderhoud

Tevreden klanten door goede service

In ActoBusiness kan je gemakkelijk verschillende contracten en afspraken vastleggen en deze koppelen aan een relatie. De afspraken worden automatisch meegenomen bij het doen van onderhoud en het oplossen van storingen. Zo heb je weinig omkijk naar je contractbeheer. Onderhoudsvoorstellen worden automatisch aangemaakt en met één klik op de knop ingepland.

 

Urenadministratie

Inzicht in de bezetting van je medewerkers

Het registreren van uren in ActoBusiness is gemakkelijk en snel. De monteur kan dit bijvoorbeeld gemakkelijk doen na het uitvoeren van een klus. Alle medewerkers kunnen verschillende soorten uren registreren. Ook verlof- en ziekteverzuimregistratie is eenvoudig en resulteert in een duidelijk overzicht van afwezigheid in de planning.

Facturatie

Krijg altijd op tijd betaald

Het op tijd betaald krijgen van je facturen is van grote waarde voor je onderneming om te kunnen blijven investeren in de toekomst. Met ActoBusiness komen hier weinig handelingen aan te pas en worden de facturen elektronisch verzonden en automatisch ingelezen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van automatische incasso’s.

 

WIL JE MET EIGEN OGEN ZIEN HOE GEMAKKELIJK DE SOFTWARE WERKT?

MELD JE AAN VOOR HET WEBINAR

  • 23 februari 2023 | 10.00 uur
  • 30 maart 2023 | 10.00 uur

Maak tijdens dit webinar in 30 minuten kennis met ActoBusiness, dé online bedrijfssoftware voor installateurs.  Aan de hand van een praktijkvoorbeeld laten we je zien hoe je in een aantal eenvoudige stappen, je werkzaamheden registreert, organiseert, volgens planning uitvoert en administratief afhandelt. Allemaal vanuit een systeem.

 

Monteur installateur

ACTOBUSINESS

software voor de installateur

ActoBusiness is online bedrijfssoftware die speciaal ontwikkeld is voor de installatiebranche. Er is al een oplossing voor bedrijven vanaf 5 medewerkers en dankzij de modaire opbouw betaal je alleen voor de functionaliteit die jij nodig hebt. 

Logo Klimaat Optimaal
Logo Villa Elektra
DNR Klimaat
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux