TALENT IT TRAINEESHIP

Talent IT Traineeship bij Acto

Ben je pas afgestudeerd of toe aan een nieuwe stap in je carrière? Weet je nog niet precies waar jouw kwaliteiten en passie het beste tot zijn recht komen? Dan biedt Acto jou het Talent IT Traineeship! Tijdens het opleidingstraject maak je kennis met de verschillende disciplines binnen onze organisatie en werk je verder aan de ontwikkeling van je professionele skills. Uiteraard bieden wij je, bij een succesvolle afronding van het traineeship, een leuke baan aan in een professionele organisatie.

WAT DOE JE TIJDENS HET TRAINEESHIP?

Gedurende 7 maanden word jij intern opgeleid en voer je zowel individueel als in teamverband opdrachten uit voor diverse afdelingen binnen het bedrijf. In deze periode:

  • Maak jij kennis met jouw collega’s binnen Acto.
  • Doe jij kennis op van de software.
  • Heb je klantcontact door mee te draaien op diverse afdelingen binnen Acto.
  • Word je door specialisten getraind in soft skills zoals gespreksvaardigheden, timemanagement, presenteren, etc.
  • Nemen jouw directe collega’s je mee in diverse focus gebieden door je inhoudelijke kennis hierover bij te brengen.
  • Ga je het web op om content te realiseren zoals instructies en webinars.
  • Heb je groepssessies met je medetrainees en één-op-één sessies met je mentor om het traineeship op jou persoonlijk af te stemmen.

WAT GA JE NA HET TRAINEESHIP DOEN?

  • Functioneel consultant; Jij implementeert in een enthousiast team onze software bij onze klanten. Je werkt volledig zelfstandig aan procesverbeteringen bij onze klanten, organiseert en geeft online webinars en neemt deel aan realisatie van online opleidingsmateriaal.
  • Sales consultant; jij wordt onderdeel van ons salesteam en brengt jouw enthousiasme over de producten van Acto over op onze relaties. Verder neem jij deel aan salesactiviteiten zoals beurzen en events.
  • Support consultant; jij ondersteunt klanten op afstand. Je werkt in een leuk divers team, waarin geen dag hetzelfde is en doet er alles aan om onze klanten tevreden te houden.

Wil je ook starten in de IT?

Tijdens het traineeship ontvang jij een marktconform salaris en krijg je een OV-jaarkaart en of reiskostenvergoeding. Hierna bieden wij jou, afhankelijk van je functie, een nieuwe arbeidsovereenkomst aan.

Ben jij enthousiast geworden en heb jij er zin in? Solliciteer op onze vacature van “Talent IT Trainee”.

We hebben verschillende startmomenten van het traineeship in het jaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

bewerkt_-1665

Opdrachten sluiten aan bij mijn interesses
“Een van de opdrachten tijdens het traineeship was de begeleiding van de ISAE 3402 certificering van Acto. Dat is een internationaal erkende standaard die onze klanten de zekerheid geeft dat de bedrijfsprocessen binnen Acto veilig en betrouwbaar zijn. Ik vind informatiebeveiliging en IT- security een boeiend onderwerp en wordt natuurlijk met de dag belangrijker. Om daar als trainee een belangrijke bijdrage aan te kunnen leveren is natuurlijk heel erg tof om te doen!”

Niels van Baren – Talent IT Traineeship 2021

Goede begeleiding en fijne samenwerking met collega’s
“Tijdens het traineeship heb ik een aantal projecten geleid, zowel intern als extern. Ik merkte direct al bij het eerste project dat de rol van projectleider mij goed ligt en ik hier ook energie van krijg! Natuurlijk werd ik niet direct in het diepe gegooid maar was de begeleiding goed geregeld en kon ik sparren met de andere projectleiders binnen Acto.”

Sanne de Wit – Talent IT Traineeship 2021

vierkant-foto-videostill
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux