TRAINEESHIPS

Traineeship Low-Code Software Ontwikkelaar bij Acto

Altijd al interesse gehad in IT? Of ben je toe aan een nieuwe stap in de IT? Acto biedt jou een leuke traineeship aan! Tijdens dit opleidingstraject leer je programmeren op ons low-code platform en werk je aan projecten om aan je vaardigheid te werken. Uiteraard bieden wij je bij een succesvolle afronding van het traineeship een leuke baan aan in professionele organisatie.

Heb je interesse in de ICT? Dan hebben we een aantal interessante uitdagingen voor je.

Wat doe je tijdens het traineeship?

1. Acto en je collega’s leren kennen

De eerste weken bij Acto staan vooral in het teken van Acto en de werknemers leren kennen. Je zal meer te weten komen over de verschillende afdelingen, rollen en functies binnen Acto. Deze fase draait om het achterhalen wat Acto doet, hoe Acto dat doet en waarom Acto dat doet. Je integreert binnen Acto.

2. De software leren kennen

Acto ontwikkelt software met het low-code platform. Tijdens een opleidingstraject leer je de in-en-outs kennen van dit platform middels een klassikale training en e-learning.

3. Software ontwikkelen bij Acto

Nu je de low-code software eigen hebt gemaakt, leer je hoe wij binnen Acto hiermee werken en ga je werken aan een case. Je doorloopt zelf het ontwikkelproces door te werken aan een individuele case. Dit doe je uiteraard onder begeleiding van jouw coach, maar ook met de andere trainees. Aan deze case werk je meerdere weken tot er een eindresultaat staat waar zowel jij trots op zijn.

4. afsluiting van het traineeship

Heb je alles onder de knie? Je sluit jouw traineeship officieel af met een presentatie aan jouw collega’s over wat jij de afgelopen weken ontwikkeld hebt. Bij een succesvolle afronding zal je op basis van je interesses en resultaten in een passend team worden ingedeeld, zodat je je skills verder kan ontwikkelen.

Interesse? Solliciteer dan direct!

We hebben verschillende startmomenten van het traineeship in het jaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux