TRAINEESHIPS

Traineeship bij Acto

Acto zoekt enthousiaste collega’s die we intern opleiden om zo om te leren gaan met onze software. Voor deze functies is interesse en leergierigheid belangrijker dan ervaring en ICT-kennis. Acto biedt een goed opleidingstraject, zodat je snel binnen het team zelfstandig aan de slag kunt. 

Heb je interesse in de ICT? Dan hebben we een aantal interessante uitdagingen voor je.

De eerste maanden bij Acto

Voor deze functie is enthousiasme en leergierigheid belangrijker dan ervaring in de ICT. De kennis en kunde in onze software willen wij je met ons traineeship bijbrengen.

1. Acto en je collega’s leren kennen

De eerste weken bij Acto staan vooral in het teken van Acto en de werknemers leren kennen. Je zal meer te weten komen over de verschillende afdelingen, rollen en functies binnen Acto. Deze fase draait om het achterhalen wat Acto doet, hoe Acto dat doet en waarom Acto dat doet. Je integreert binnen Acto.

2. De software leren kennen

Acto ontwikkelt software met het low code platform. Daarom ga je tijdens de opleidingsperiode kennismaken met T-SQL en de software factory. Je leert de software zowel klassikaal als met e-learing kennen.

3. Software ontwikkelen bij Acto

Nu je de low code software hebt gezien, leer je hoe wij binnen Acto hiermee werken. Je gaat begrijpen welke stappen doorlopen moeten worden om tot een succesvol stuk software te komen die voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen. Dit gebeurt allemaal onder begeleiding van een coach die je aan de hand van documentatie, demo’s en workshops laat zien hoe het proces en de software werkt.

4. Zelf oefenen met de software

Je doorloopt zelf het ontwikkelproces door te werken aan een individuele case. Dit doe je uiteraard onder begeleiding van jouw coach. Aan deze case werk je meerdere weken tot er een eindresultaat staat waar zowel jij als je coach trots op zijn.

5. afsluiting van het traineeship

Heb je alles onder de knie? Je sluit jouw traineeship officieel af met een presentatie voor jouw collega’s over wat jij de afgelopen weken ontwikkeld hebt. Nu jij helemaal getraind bent zal je gaan meedraaien in verschillende ontwikkelgroepen.

Op dit moment hebben wij nog een paar plekken bij de volgende traineeships:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld