Ervaar de software zelf

Maak tijdens een persoonlijke demonstratie kennis met ActoBusiness en ontdek in maximaal een uur hoe jij nog sneller kunt werken.

Wat kun je verwachten van de demo?

Deze bedrijven vertrouwen op Acto:

Logo GUTS Installatietechniek

Demo aanvragen

Vul je e-mailadres in en wij nemen contact met je op.

Of plan direct je afspraak in.

"*" geeft vereiste velden aan

Door op aanvragen te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Heb je een vraag over de software? Stuur een mail naar Peter Bakhuizen.

Plan direct je afspraak in

Benieuwd hoe onze software jouw bedrijf sterker maakt?

Bekijk de demo-video

ActoBusiness ondersteunt jouw gehele proces, van opdracht tot en met de factuur en financiële afhandeling. Neem voor een compleet overzicht van alle functionaliteiten en de voordelen contact met ons op.

Download de demo-video

Bekijk je de mogelijkheden van onze software liever wanneer het jouw uitkomt? Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar de demo-video in je e-mailbox.

Door op 'Link naar video aanvragen' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afgestemd op ieder soort bedrijf

Acto heeft voor elk type installatiebedrijf een passende oplossing, of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde naam in de branche. Onze software is flexibel en schaalbaar, zodat het naadloos aansluit bij jouw specifieke eisen en meegroeit met jouw behoeften.

Voor professionele installatiebedrijven

ActoBusiness Professional is geschikt voor kleinere installatiebedrijven, vanaf 5 medewerkers, die lekker willen werken met een gebruiksvriendelijk ERP-pakket. De software biedt je alle essentiële functies zodat jij al je werkzaamheden gemakkelijk kunt uitvoeren.

Voor veeleisende installatiebedrijven

ActoBusiness Advanced is bij uitstek geschikt voor middelgrote installatiebedrijven en biedt uitgebreide functionaliteit om al je werkzaamheden efficiënt te beheren.

Voor grote allround technisch dienstverleners

ActoBusiness Enterprise is speciaal ontworpen voor grote technisch dienstverleners en biedt specialistische functionaliteit voor het beheren complexe projecten en servicecontracten. 

De voordelen van onze software

Acto heeft de perfecte oplossing voor installateurs die op zoek zijn naar gebruiksvriendelijke en flexibele software. Kies voor onze alles-in-een ERP-software of de specialistische calculatiesoftware. Alles wat jouw installatiebedrijf nodig heeft, maar dan zonder gedoe.

Gebruiksvirendelijk en leuk om mee te werken

Alle informatie beschikbaar vanuit 1 scherm en 1 klik.

Flexibel en schaalbaar

Flexibel en betaalbaar, geen hoge investeringskosten, betaal alleen voor wat je gebruikt.

Zorgeloos aan de slag

Dankzij de standaard inrichting en snelle implementatie kan jij snel aan de slag.

Speciaal voor de installatiebranche

Met ruim 40 jaar ervaring in de branche denken we met jou mee om je bedrijfsvoering te optimaliseren.

Ons implementatie­proces

Met onze bewezen implementatiestrategie genaamd ActoSprint garanderen wij jou een zorgvuldige implementatie door onze best-practice-aanpak en procesinrichting die gebaseerd is op meer dan 40 jaar ervaring. Zo leveren wij altijd binnen het afgesproken tijdsbestek een budget.


Ga zorgeloos van start met de software van Acto dankzij onze 5 stappen:

stap 1

Intake

Samen met een van onze consultants nemen we de mogelijkheden van de software met je door. Op basis van onze kennis en ervaring geven we je hierbij advies voor een optimaal bedrijfsproces.

stap 1
stap 2

Voorbereiden

Verzamel de data die je in je nieuwe software wilt (her-)gebruiken. Is alle informatie compleet? Dan zorgen wij ervoor dat deze op de juiste manier in de software komt te staan.

stap 2
stap 3

Inrichten

Inrichten van jouw online omgeving en aanmaken van de gebruikers met bijbehorende rechten.

stap 3
stap 4

Trainen

Tijdens de training laten we jou en je collega’s zien hoe gemakkelijk de nieuwe software werkt. Train je je medewerkers liever zelf? Dan leiden we een groep key-users op, die daarna hun eigen collega’s gaan trainen.

stap 4
stap 5

Aan de slag!

Afhankelijk van het gekozen pakket en eventuele opties, kan je snel en zorgeloos aan de slag met je nieuwe software. Zonder verborgen kosten en je gaat pas betalen als je tevreden bent. Gegarandeerd!

stap 5
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux