Bedrijfssoftware voor een hogere productiviteit

Voor elk bedrijf een passende oplossing

In technische branches is er veel werk maar het vinden van geschoold personeel is moeilijk. Ontdek de slimme bedrijfssoftware van Acto, waarmee je de productiviteit verhoogt, zodat je meer werk kunt uitvoeren met hetzelfde aantal mensen. Kies Acto voor moderne online software en een waardevol partnerschap dat jouw groei en succes ondersteunt. 

Neem contact met ons op

Wil je meer weten? We helpen je graag.

Welke bedrijfssoftware heeft Acto?

Bij Acto vind je een oplossing voor vrijwel al jouw bedrijfsprocessen onder één dak. Kies voor onze alles-in-één ERP bedrijfssoftware als je productiever en efficiënter wilt werken en alle voorkomende werkzaamheden en processen met één systeem wilt uitvoeren. Of selecteer één van onze specialistische pakketten, zoals voor gedetailleerde calculaties of het optimaliseren van je service-organisatie. 

Wat je uitdagingen ook zijn, wij bieden altijd een passende oplossing. Wij helpen je met persoonlijk advies hoe je deze uitdagingen slim en efficiënt kunt aanpakken voor maximale tijds- en kostenbesparing, met de software dat het beste past bij jouw behoeften.

Onze bedrijfssoftware past perfect bij

Installatiebedrijven

Of je nu werkzaam bent in de E of W-techniek of een combinatie bent van beide, voor elk type bedrijf binnen de installatiebranche hebben wij een geschikte oplossing voor het stroomlijnen van al je processen; van aanvraag tot en met de factuur.

Ingenieurs- en adviesbureaus

Acto biedt diverse oplossingen die specifiek zijn ontwikkeld voor bedrijven die adviseren op het gebied van installaties in de gebouwde omgeving. Denk hierbij aan het maken van kostenramingen of gedetailleerde calculaties. 

Technisch dienstverleners

Voor technisch dienstverleners die zich bezighouden met het installeren en onderhouden van objecten in zowel de gebouwgebonden als industriële omgeving, biedt Acto de ideale oplossing voor het beheren en uitvoeren van alle service- en onderhoudswerkzaamheden

Ontdek onze pakketten

Waarmee kunnen we jouw organisatie helpen? Acto biedt ActoBusiness bedrijfssoftware aan in 3 verschillende pakketten. ActoBusiness ERP, de alles-in-één oplossing en de specialistische pakketten ActoBusiness Service en ActoBusiness Calculatie voor het uitvoeren van specialistische werkzaamheden. Je kiest dus een pakket gebaseerd op wat jij nodig hebt, afgestemd op jouw bedrijf, jouw doelen, jouw werkzaamheden en jouw klanten. Met de mogelijkheid om later uit te breiden en altijd eenvoudig in gebruik. Weet je nog niet precies wat je nodig hebt? Dan denken wij graag met je mee.  

erp software
ActoBusiness ERP

Alle functionaliteiten voor calculeren, plannen, inkoop, projecten, onderhoud en financiële administratie in een pakket.

erp software
ActoBusiness Calculatie

Specialistische online calculatiesoftware voor het maken van gedetailleerde en complexe installatietechnische calculaties en begrotingen.

erp software
ActoBusiness Service

Optimaliseer je onderhoudswerkzaamheden. Van het plannen van onderhoud tot en met het beheren van (complexe) contracten.

In 5 stappen de beste keuze

Stap 1: vrijblijvende demo

Je plant een vrijblijvende demo met ons in In een uur tijd laten onze specialisten je kennis maken met de mogelijkheden en voordelen van ActoBusiness.

Stap 2: Persoonlijk advies

Tijdens de demonstratie laten we je niet alleen de bedrijfssoftware zien, maar geven je ook persoonlijk advies voor jouw bedrijf, wensen, doelen en uitdagingen.

Stap 3: offerte op maat

We stellen een vrijblijvende offerte op maat voor je op, zonder verplichtingen.

Stap 4: akkoord

Bij akkoord stemmen we samen met jouw organisatie het implementatietraject af en stellen gezamenlijk een planning op.

Stap 5: Succesvolle implementatie

Op basis van onze jarenlange ervaring helpen we je bij het succesvol implementeren van de nieuwe bedrijfssoftware.

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek, met zijn eigen uitdagingen, wensen en doelen. We begrijpen daarom ook dat kiezen van de juiste bedrijfssoftware die de beste oplossing biedt een lastige klus is. Doe de gratis test en krijg alvast inzicht in wat voor soort software bij jouw bedrijf past. Deze test laat je binnen een paar minuten zien welk pakket geschikt is en wat het je concreet oplevert.  

bedrijfssoftware
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux