Urenregistratie voor kloppende facturen en efficiënte planning

Volledige inzicht in alle gewerkte, geplande en beschikbare uren

Met de urenregistratie module van ActoBusiness heb je altijd inzicht in de gewerkte, geplande en beschikbare uren van alle medewerkers. Zo plan je efficiënt de juiste mensen in per opdracht en worden daarnaast ook alle gewerkte uren automatisch in de facturen verwerkt. De klant krijgt betrouwbare facturen en klussen zitten nooit zonder personeel. 

Alle soorten uren centraal geregistreerd

Het correct registreren van uren is niet alleen belangrijk voor een kloppende factuur, maar ook voor je capaciteitsplanning. Met ActoBusiness weet je precies hoeveel klussen je aankan als bedrijf en optimaliseer je de uren van je medewerkers. 

Optimaliseer je urenregistratie om productiever te werken

Correcte financiële administratie

Alle relevante uren tijdens een project worden automatisch verwerkt in je facturen en vormt de basis voor een correcte en complete uitbetalingen van de salarissen.

Ervaar minder personeelstekort

Door het inzicht in de werkroosters en alle directe en indirecte werkuren van medewerkers, weet je precies hoeveel mankracht je hebt en hoeveel projecten je daarmee kunt inplannen.

Minder tijd kwijt rondom uren registreren

Door de werkorder app worden gemaakte uren en de reistijd automatisch geregistreerd voor de monteur. Ook kunnen medewerkers hun gewerkte tijd op het juiste project of klus bijhouden in de Uren App.

Urenregistratie in ActoBusiness

De module voor de urenregistratie zit standaard in alle drie varianten van ActoBusiness ERP en ActoBusiness Service. Benieuwd hoe ActoBusiness werkt? Bekijk dan onze demovideo. Deze kun je via ons formulier aanvragen.

Correcte financiële administratie

planningssoftware

Snelle facturatie

Alle geregistreerde werk- en reisuren worden automatisch meegenomen naar de factuur of de kosten van een project.

Exporteren uren naar salarispakket

Exporteer gemakkelijk de uren naar een salarispakket voor een correcte en vlotte verloning aan je medewerkers.

Ervaar minder personeelstekort

Werkroosters

Door de werktijden van iedere medewerker in te richten plan je eenvoudig je klussen vol met de juiste mensen. 

Verlof- en verzuimregistratie

Neem in het planbord mee wie wanneer verlof heeft of door bijvoorbeeld ziekte afwezig is. Zo regel je tijdig vervanging voor bepaalde medewerkers indien nodig.

Registratie indirecte werkzaamheden

Naast de directe werkuren, reistijd en verlof is het ook mogelijk om andere indirecte uren te registreren. Denk hierbij aan uren die worden besteed aan opleiding of overleg, maar ook speciaal verlof en vakanties. Omdat je deze in het planbord terugziet kunnen hier geen vergissingen ontstaan. Met een overzicht van ingeplande uren, verlof en ziekteverloop heb je het juiste inzicht in je capaciteit. 

urenregistratie

Minder tijd kwijt rondom uren registreren

urenregistratie

Snelle en efficiënte urenregistratie

Via de werkorder app worden de gemaakte uren en de reistijd automatisch geregistreerd voor de monteur. Dit scheelt handmatig werk en zorgt voor minder fouten. Andere medewerkers kunnen via de Uren App gemakkelijk hun uren verantwoorden.

Maak gebruik van de Uren App

Het nauwkeurig bijhouden van besteedde tijd aan een project of klus is een belangrijk proces. Niet alleen om de juiste verloning te doen richting de werknemer, maar ook om een correcte factuur richting de opdrachtgever te verzenden. Om het je medewerkers zo makkelijk mogelijk te maken de gewerkte tijd op het juiste project of klus bij te houden hebben we een handige Uren App. Zodat ze dit ook onderweg of op locatie kunnen bijwerken.

Urenregistratie op de juiste klus

Om ervoor te zorgen dat de uren op de juiste opdracht, project of andere werkzaamheden geregistreerd worden, ziet een monteur alleen de werkorder terug waar die op ingepland staat. Zo kunnen er geen vergissingen ontstaan.

Goedkeuren uren

Bepaal zelf welke leidinggevende of andere belanghebbende verlofregistraties en geschreven uren goed moet keuren.

De module urenregistratie in onze pakketten

Urenregistratie vind je in twee van onze softwarepakketten. In alle drie de varianten van onze alles-in-één ERP softwarepakket ActoBusiness ERP, waarmee je je bedrijfsprocessen van begin tot eind versimpelt en automatiseert, en ons specialistische software ActoBusiness Service, waarmee je al je serviceprocessen stroomlijnt. Deze pakketten vind je hieronder. Weet je nog niet precies wat het beste bij jouw bedrijf en doelen past? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee. 

Acto Favicon

ActoBusiness ERP

Acto Favicon

ActoBusiness Service

Benieuwd hoe de software eruitziet?

Wij laten het je graag zien tijdens een vrijblijvende demo van een uur. Dit kan online of op bij jou op locatie. Je kunt al je vragen stellen en we geven je inzicht in onder andere het automatiseren van een aantal repeterende taken.

Bekijk je de demo liever in eigen tijd? Bekijk dan onze gratis demovideo. Vraag het via onderstaand formulier aan en je ontvangt de video in je mailbox.

Ik wil meer informatie

Laat onderstaand je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Laat ons weten op welke manier we jou kunnen helpen*:

Ik wil graag(Vereist)
Naam(Vereist)
Door op 'versturen' te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux