Software voor installatiebedrijven, technisch dienstverleners en adviesbureaus

Acto biedt een passende oplossing voor al jouw bedrijfsdoelen

Als je werkzaam bent in de installatie en onderhoudsbranche dan herken je uitdagingen rondom personeelstekorten aan de ene kant en veel vraag en nieuwe opdrachten aan de andere kant. Blijf je dagelijks achter de feiten aanlopen of ga je je productiviteit verhogen door mensen en materieel optimaal in te zetten en tijd te besparen op je administratieve processen. Kies voor moderne en flexibele online software van Acto. Onze software is bij uitstek geschikt voor installatiebedrijven, technisch dienstverleners en ingenieurs- en adviesbureaus, die meer werk gedaan willen krijgen in minder tijd.  

Neem contact met ons op

Wil je meer weten? We helpen je graag!

Geschikt voor jouw specifieke wensen

Stel je voor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de steeds veranderende markteisen, omdat je flexibel, online softwarepakket in je  organisatie gebruikt die makkelijk uit te breiden is met extra benodigde functionaliteiten en altijd up-to-date is. Dat tegelijkertijd alle informatie vanuit 1 scherm kunt benaderen, waardoor je snel kunt schakelen tussen projecten, communicatie met klanten en tussen de planning en je administratieve processen. De processen die je overigens gehalveerd hebt qua tijd, omdat je alle repeterende handelingen hebt geautomatiseerd.   

Onze software past perfect bij:

Software voor installatiebedrijven

Installatiebedrijven

Of je nu een installatiebedrijf bent gespecialiseerd in E-techniek, W-techniek, of een combinatie van beide, wij bieden voor elk type bedrijf in de installatiebranche een passende oplossing om alle processen te stroomlijnen. Van aanvraag tot factuur, van complexe projecten tot specialistische onderhoudscontracten. Onze software sluit perfect aan bij installatiebedrijven vanaf ongeveer 20 medewerkers. 

Dagelijks achter de feiten aanlopen

Als installatiebedrijf heb je op dit moment een flinke uitdaging om voldoende gekwalificeerd personeel te krijgen en behouden en zijn trouwe en loyale medewerkers heel belangrijk. Je loopt dagelijks achter de feiten aan door de hoge werkdruk. Dat heeft niet alleen  impact op de medewerkerstevredenheid, maar het niet na kunnen komen van de afspraken doordat je de planning niet rond krijgt heeft ook impact op je klantrelaties! 

Als je als installatiebedrijf het verschil wilt maken, dan moet je creatief met je tijd en capaciteit omgaan om toch aan de vragen van je klant te kunnen voldoen. Door gebruik te maken van slimme software voorkom je fouten en kun je meer werkzaamheden in minder tijd uit te uitvoeren. Zo verhoog je de productiviteit en hoe je meer tijd over voor aandacht voor je klanten.  

Geschikte software voor installatiebedrijven:

Alles-in-één softwarepakket ActoBusiness ERP
Specialistisch pakket ActoBusiness Service
Specialistisch pakket ActoBusiness Calculatie

Grootste voordelen

Verhoging van de productiviteit

Meer werk in minder tijd

Fouten verminderen

Ingenieurs- en adviesbureaus

Acto biedt specialistische oplossingen die specifiek zijn ontwikkeld voor bedrijven die adviseren op het gebied van installaties in de gebouwde omgeving. Denk hierbij aan het maken van kostenramingen of gedetailleerde calculaties voor het installeren van complexe installaties. Maar ook voor het financieel in kaart brengen van de kosten voor het meerjarig onderhoud van deze installaties. 

Een gestroomlijnde en efficiënte werkomgeving

Als ingenieurs- of adviesbureau sta je vandaag de dag voor een reeks complexe uitdagingen. Er is meer werk dan je als bureau aankunt, wat leidt tot een hoge werkdruk. Daarnaast is er een schaarste aan goed opgeleide of ervaren calculatoren, waardoor de druk alleen maar hoger wordt. De snel veranderende technologieën, de groeiende vraag naar duurzame oplossingen en de toenemende druk om efficiënter en kostenbewust te calculeren, zorgen ervoor dat alle zeilen bijgezet moet worden om de werkzaamheden succesvol uit te voeren. 

Je wilt een gestroomlijnde en efficiënte werkomgeving waarin het maken van calculaties en kostenramingen moeiteloos en nauwkeurig kunnen worden uitgevoerd. Je wilt blindelings kunnen vertrouwen op de data als prijs- en artikelinformatie en de gebruikte normtijden. Daarnaast wil je met de beschikbare capaciteit voldoen aan de toenemende vraag. Door gebruik te maken van slimme software kun je het calculatieproces optimaliseren en kennis borgen, waarbij de kwaliteit en betrouwbaarheid voor 100% gewaarborgd blijft. 

Geschikte pakketten

Specialistisch pakket ActoBusiness Calculatie

online software

Grootste voordelen

Nauwkeurige berekeningen

Moeiteloos kostenramingen uitvoeren

Vertrouwen op prijs- en artikelinformatie

Software voor installatiebedrijven

Technisch dienstverleners

Voor technisch dienstverleners die zich bezighouden met het keuren, inspecteren,  installeren en onderhouden van objecten in zowel de gebouwgebonden als industriële omgeving, biedt Acto de ideale oplossing. Organiseer op een slimme manier alle service- en onderhoudswerkzaamheden. Stel hierbij de opdrachtgever en de te onderhouden installaties of objecten centraal, zodat je altijd kunt voldoen aan de contractuele afspraken met je klant. 

Vertragingen en hoge operationele kosten

Met de groeiende complexiteit van installaties en de steeds groter wordende rol van techniek in de gebouwde omgeving is het een flinke uitdaging om alle service- en onderhoudswerkzaamheden efficiënt te organiseren en te uit te voeren. Het naleven van contractuele afspraken met klanten kan een tijdrovend proces zijn. Ook de steeds strengere wettelijke eisen en verplichtingen waaraan installaties en keuringen moeten voldoen vraagt de nodige aandacht. Het handmatig bijhouden en uitvoeren van alle bijbehorende administratieve taken leidt niet alleen tot fouten, maar ook tot vertragingen en hogere operationele kosten. 

Wil je al je service- en onderhoudscontracten winstgevend uitvoeren én daarmee ook de klanttevredenheid te verhogen, dan kan je niet om slimme software heen. Organiseer alle service- en onderhoudswerkzaamheden op een slimme manier, zodat je altijd voldoet aan de afspraken met je klant en mis je geen enkele wettelijke keuring meer. Dankzij geautomatiseerde processen kost het uitvoeren van administratieve taken veel minder tijd, waardoor je meer tijd overhoudt om de klanttevredenheid te verhogen. 

Geschikte pakketten:

Alles-in-één softwarepakket ActoBusiness ERP
Specialistisch pakket ActoBusiness Service

Grootste voordelen

Klanttevredenheid verhogen

Tijdsbesparing

Voldoen aan wettelijke keuringen

Wil je meer weten?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie vragen of wil je graag meer zien van onze software? Neem dan contact op of download onze folder via onderstaand formulier. 

Folder ActoBusiness

Meer weten over ActoBusiness?

Download nu de folder

Vul onderstaand je e-mailadres in en je ontvangt de folder direct in je mailbox!

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux