Software voor de installatiebranche, technisch dienstverleners, service en onderhoudsbedrijven en advies en -ingenieursbureaus

Acto biedt een passende oplossing voor al jouw bedrijfsdoelen

Als je werkzaam bent in de onderhouds- en installatiebranche dan herken je uitdagingen rondom personeelstekorten aan de ene kant en veel vraag en nieuwe opdrachten aan de andere kant. Blijf je dagelijks achter de feiten aanlopen of ga je je productiviteit verhogen door mensen en materieel optimaal in te zetten en tijd te besparen op je administratieve processen. Kies voor moderne en flexibele online software van Acto. Onze software is bij uitstek geschikt voor installatiebedrijven, technisch dienstverleners en ingenieurs- en adviesbureaus, die meer werk gedaan willen krijgen in minder tijd.  

Neem contact met ons op

Wil je meer weten? We helpen je graag!

Geschikt voor jouw specifieke wensen

Stel je voor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de steeds veranderende markteisen, omdat je flexibel, online softwarepakket in je organisatie gebruikt die makkelijk uit te breiden is met extra benodigde functionaliteiten en altijd up-to-date is. Dat je tegelijkertijd alle informatie vanuit 1 scherm benadert, waardoor je snel schakelt tussen projecten, met klanten en tussen de planning en je administratieve processen. De processen die je overigens gehalveerd hebt qua tijd, omdat je alle repeterende handelingen hebt geautomatiseerd.   

Onze software past perfect bij:

Software voor installatiebranche

Bedrijven in de installatiebranche

Als je als installatiebedrijf het verschil wilt maken, dan moet je creatief met je tijd en capaciteit omgaan om toch aan de vragen van je klant te kunnen voldoen. Door gebruik te maken van slimme software voorkom je fouten en kun je meer werkzaamheden in minder tijd uit te uitvoeren. Zo verhoog je de productiviteit en hoe je meer tijd over voor aandacht voor je klanten.  

Het verschil maken

Of je nu een installatiebedrijf bent gespecialiseerd in E-techniek, W-techniek, of een combinatie van beide, wij bieden voor elk type bedrijf in de installatiebranche een passende oplossing om alle processen te stroomlijnen. Van aanvraag tot factuur, van complexe projecten tot specialistische onderhoudscontracten. Onze software sluit perfect aan bij bedrijven in de installatiebranche vanaf ongeveer 20 medewerkers. 

Geschikte software voor bedrijven in de installatiebranche:

Alles-in-één softwarepakket ActoBusiness ERP
Specialistisch pakket ActoBusiness Service
Specialistisch pakket ActoBusiness Calculatie

Grootste voordelen

Verhoging van de productiviteit

Meer werk in minder tijd

Fouten verminderen

Ingenieurs- en adviesbureaus

Acto biedt specialistische oplossingen die specifiek zijn ontwikkeld voor bedrijven die adviseren op het gebied van installaties in de gebouwde omgeving. Denk hierbij aan het maken van kostenramingen of gedetailleerde calculaties voor het installeren van complexe installaties. Maar ook voor het financieel in kaart brengen van de kosten voor het meerjarig onderhoud van deze installaties. 

Een gestroomlijnde en efficiënte werkomgeving

Je wilt een gestroomlijnde en efficiënte werkomgeving waarin het maken van calculaties en kostenramingen moeiteloos en nauwkeurig kunnen worden uitgevoerd. Je wilt blindelings kunnen vertrouwen op de data als prijs- en artikelinformatie en de gebruikte normtijden. Daarnaast wil je met de beschikbare capaciteit voldoen aan de toenemende vraag. Door gebruik te maken van slimme software kun je het calculatieproces optimaliseren en kennis borgen, waarbij de kwaliteit en betrouwbaarheid voor 100% gewaarborgd blijft. 

Geschikte pakketten voor ingenieurs- en adviesbureaus

Specialistisch pakket ActoBusiness Calculatie

online software

Grootste voordelen

Nauwkeurige berekeningen

Moeiteloos kostenramingen uitvoeren

Vertrouwen op prijs- en artikelinformatie

Software voor installatiebranche

Service en onderhoudsbedrijven

Voor service en onderhoudsbedrijven die zich bezighouden met het keuren, inspecteren, installeren en onderhouden van objecten in zowel de gebouwgebonden als industriële omgeving, biedt Acto de ideale oplossing. Organiseer op een slimme manier alle service- en onderhoudswerkzaamheden. Stel hierbij de opdrachtgever en de te onderhouden installaties of objecten centraal, zodat je altijd voldoet aan de contractuele afspraken met je klant. 

Winstgevend uitvoeren

Wil je al je service- en onderhoudscontracten winstgevend uitvoeren én daarmee ook de klanttevredenheid te verhogen, dan kan je niet om slimme software heen. Organiseer alle service- en onderhoudswerkzaamheden op een slimme manier, zodat je altijd voldoet aan de afspraken met je klant en mis je geen enkele wettelijke keuring meer. Dankzij geautomatiseerde processen kost het uitvoeren van administratieve taken veel minder tijd.

Geschikte pakketten voor service- en onderhoudsbedrijven

Alles-in-één softwarepakket ActoBusiness ERP
Specialistisch pakket ActoBusiness Service

Grootste voordelen

Klanttevredenheid verhogen

Tijdsbesparing

Voldoen aan wettelijke keuringen

Technisch dienstverleners

Als technisch dienstverlener werk je vaak aan complexe projecten. Het beheer van deze projecten kan uitdagend zijn vanwege de vele variabelen en betrokken partijen. Het is belangrijk dat iedereen snel bij de juiste gegevens komt en je snel kunt schakelen met leveranciers, klanten en medewerkers. Daarnaast wil je je projecten moeiteloos kunnen managen waarbij je een gedetailleerd inzicht hebt in de voortgang en kosten van je projecten, en tegelijkertijd in de planning van je medewerkers zodat je precies weet wanneer je wie waar kunt inzetten.

Geschikte pakketten voor technisch dienstverleners

Alles-in-één softwarepakket ActoBusiness ERP
Specialistisch pakket ActoBusiness Service

software technische dienstverleners

Wil je meer weten?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie vragen of wil je graag meer zien van onze software voor de installatiebranche, service en onderhoudsbedrijven, ingenieurs en adviesbureaus of technisch dienstverleners? Neem dan contact op of download onze folder via onderstaand formulier. 

Folder ActoBusiness

Meer weten over ActoBusiness?

Download nu de folder

Vul onderstaand je e-mailadres in en je ontvangt de folder direct in je mailbox!

Uitgelicht Event:
Digitalisering in de installatiebranche

Wil jij in een ochtend je kennis en netwerk uitbreiden?

Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche wat wij samen met Techniek Nederland organiseren.

Event Acto

29 mei 2024

online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder.

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux