ZOEK JE EEN NIEUWE UITDAGING?

kom werken bij acto!

Werken bij een succesvol en vooruitstrevend bedrijf: dat willen we allemaal wel. Heb je ervaring in de automatisering en ben je geïnteresseerd in de branches waar we voor werken? Dan hebben we een aantal interessante vacatures of traineeships voor je. 

 

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

;

WERKEN BIJ ACTO

Werken bij een succesvol en vooruitstrevend bedrijf: dat willen we allemaal wel. Heb je ervaring in de automatisering en ben je bekend met de installatiebranche? Dan hebben we een aantal interessante uitdagingen voor je.

 

Openstaande vacatures:

Vacature: Online Marketeer

Vacature: Online Marketeer

Weet jij als geen ander hoe je een product op de kaart kan zetten? Maak jij de vetste content? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature: Functioneel Consultant

Vacature: Functioneel Consultant

Heb jij ervaring als consultant en interesse in software en IT? Dan hebben wij een mooie vacature voor je! Wij zoeken een functioneel consultant die onze klanten verder helpt.

Vacature: Traineeship Low Code Developer

Vacature: Traineeship Low Code Developer

Heb je altijd al willen werken in de IT, maar heb je niet de juist vooropleiding? Grijp nu je kans en stap via dit betaalde traineeship over naar de dynamische wereld van softwareontwikkeling.

Vacature: Software Ontwikkelaar (Low Code)

Vacature: Software Ontwikkelaar (Low Code)

Ben je een ervaren software ontwikkelaar (bij voorkeur met Low Code) en zoek je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je expertise te delen? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou!

Vacature: Support Consultant

Vacature: Support Consultant

Word jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten? Wij zijn op zoek naar een Support Consultant, die alle supportvragen van onze klanten kan beantwoorden Solliciteer direct!

Vacature: (Junior) Software Tester

Vacature: (Junior) Software Tester

Zoek jij een uitdagende functie als Software Tester? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou! Kom jij ons team versterken?

Vacature: Projectmanager

Vacature: Projectmanager

Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze projectmanager met affiniteit met IT Ben jij dat? Solliciteer dan direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

UITDAGINGEN GENOEG

Uitdagingen kennen we bij Acto genoeg. Onze bedrijfssoftware is minstens zo krachtig als een aantal bekende ‘grote jongens’, maar dan zéér zorgvuldig toegespitst op projectmatig werkende en/of servicegerichte bedrijven in de bouw- en installatiebranche. Binnen dit specifieke marktsegment hebben wij echt de beste software. Niet voor niets kiezen steeds meer zeer bekende bedrijven voor Acto.

LEUKE UITJES, ACTIVITEITEN EN EVENEMENTEN

Werken bij Acto betekent niet alleen werken bij een prima werkgever met goede arbeidsvoorwaarden, uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. We willen ook graag dat je je thuis voelt bij ons en onderdeel bent van het team. Het team dat staat voor onze klanten en staat voor onze software.


We hebben een energieke, frisse mindset en staan open voor nieuwe ideeën. We werken hard, maar vinden het ook belangrijk dat wij ruimte inbouwen voor leuke dingen. Daarom organiseren we veel leuke uitjes en evenementen waarbij je je collega’s beter leert kennen.

Elke maand een gezellige borrel
Een actieve personeelsvereniging met geregeld diverse uitjes (escaperooms, pubquiz, tenniscompetitie etc)
En we draaien onze hand ook niet om voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal tussen twee overleggen door.

SAMENWERKEN EN ONTWIKKELEN

Samenwerking en elkaar verder helpen zit in ons bloed. Of dit nou op je eigen afdeling, met je manager of een directielid is: waar nodig springen we bij en helpen we elkaar. Niet alleen binnen de eigen organisatie, maar ook bij onze klanten en andere stake-holders. Want alleen zo groei je als organisatie.

We zijn leergierig, ambitieus en zitten vol plannen. Er is veel ruimte om je te kunnen ontwikkelen. Niet alleen voor jou als werknemer, maar ook voor je kinderen! Voor hen hebben we een speciale studiekostenregeling, waarbij we (een deel) van hun schoolgeld of opleiding vergoeden.

Work life balance

OPEN SOLLICITATIE

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux