WERKEN BIJ ACTO.

UITDAGINGEN GENOEG.

Werken bij Acto.

Werken bij een succesvol en vooruitstrevend bedrijf: dat willen we allemaal wel. Heb je ervaring in de automatisering en ben je bekend met de installatiebranche? Dan hebben we een aantal interessante uitdagingen voor je.

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Software ontwikkeling

(Junior) Software Tester

Junior Low Code Software Modelleur 

Low Code Software Modelleur

Support

Application Support Engineer (2e lijn)

(starter) Application Support Engineer 1e en 2e lijn

Consultancy

Junior / medior Consultant

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

Het gaat goed met Acto. We groeien gestaag en tellen op dit moment circa 100 medewerkers. Daarmee zijn wij de grootste volledig gespecialiseerde aanbieder van software voor organisaties in de bouw-, infra/GWW- en installatiebranche.”

Uitdagingen genoeg.

Uitdagingen kennen we bij Acto genoeg. Ons product betreft twee zeer uitgebreide ERP-pakketten, minstens zo krachtig als een aantal bekende ‘grote logistieke jongens’, maar dan zéér zorgvuldig toegespitst op projectmatig werkende en/of servicegerichte bedrijven. Binnen dat specifieke marktsegment hebben wij echt de beste software. Niet voor niets kiezen steeds meer zeer bekende bedrijven voor Acto.

Dit maakt werken bij Acto nog leuker!

181031-acto-uitje

Leuke uitjes, activiteiten en evenementen

Werken bij Acto betekent niet alleen werken bij en prima werkgever met goede arbeidsvoorwaarden, uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Maar we willen ook graag dat je je thuis voelt bij ons en onderdeel bent van het team wat staat voor onze klanten en staat voor onze software. Daarom organiseren we veel leuke uitjes en evenementen waarbij je je collega’s, die je misschien niet dagelijks spreekt, leert kennen:

  • Elke maand een gezellige borrel
  • Een actieve personeelsvereniging met geregeld diverse uitjes (escaperooms, pubquiz, tenniscompetitie etc)
  • En we draaien onze hand ook niet om voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal tussen twee overleggen door.

Gezondheid en life-work balance

Behalve een goede werksfeer vinden we jouw gezondheid en life-work balance ook erg belangrijk. Hiervoor hebben we verschillende (coachings-) trajecten, organiseren we periodiek een uitgebreide health check en hebben we een collectieve ziektekostenverzekering met bijbehorende voordelen.

Verder vinden we persoonlijke ontwikkeling en groei erg belangrijk. Niet alleen voor jou als werknemer, maar ook voor je kinderen! Voor hen hebben we een speciale studiekostenregeling, waarbij we (een deel) van hun schoolgeld of opleiding vergoeden.

181031-gezonde-levensstijl

Heb jij het in je om een ‘Actoriaan’ te worden?

Maak alvast kennis met je nieuwe collega’s.