Kom werken bij Acto

Zoek je een nieuwe uitdaging? Bekijk hieronder onze vacatures

Werken bij een succesvol en vooruitstrevend bedrijf: dat willen we allemaal wel. Heb je ervaring in de automatisering en ben je geïnteresseerd in de branches waar we voor werken? Dan hebben we een aantal interessante vacatures of traineeships voor je.

Werken bij Acto

Dit maakt werken bij Acto leuk

Meer weten over Acto

Lees ons verhaal

Openstaande vacatures

vacature software ontwikkelaar

Vacature: Software Ontwikkelaar (Low Code)

Ben je een ervaren software ontwikkelaar (bij voorkeur met Low Code) en zoek je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je expertise te delen? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou!

Lees meer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

UITDAGINGEN GENOEG

Uitdagingen kennen we bij Acto genoeg. Onze bedrijfssoftware is minstens zo krachtig als een aantal bekende ‘grote jongens’, maar dan zéér zorgvuldig toegespitst op projectmatig werkende en/of servicegerichte bedrijven in de bouw- en installatiebranche. Binnen dit specifieke marktsegment hebben wij echt de beste software. Niet voor niets kiezen steeds meer zeer bekende bedrijven voor Acto.

Leuke uitjes, activiteiten en evenementen

Werken bij Acto betekent niet alleen werken bij een prima werkgever met goede arbeidsvoorwaarden, uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. We willen ook graag dat je je thuis voelt bij ons en onderdeel bent van het team. Het team dat staat voor onze klanten en staat voor onze software.

We hebben een energieke, frisse mindset en staan open voor nieuwe ideeën. We werken hard, maar vinden het ook belangrijk dat wij ruimte inbouwen voor leuke dingen. Daarom organiseren we veel leuke uitjes en evenementen waarbij je je collega’s beter leert kennen.

 

Samen werken en ontwikkelen

Samenwerking en elkaar verder helpen zit in ons bloed. Of dit nou op je eigen afdeling, met je manager of een directielid is: waar nodig springen we bij en helpen we elkaar. Niet alleen binnen de eigen organisatie, maar ook bij onze klanten en andere stake-holders. Want alleen zo groei je als organisatie.

We zijn leergierig, ambitieus en zitten vol plannen. Er is veel ruimte om je te kunnen ontwikkelen. Niet alleen voor jou als werknemer, maar ook voor je kinderen! Voor hen hebben we een speciale studiekostenregeling, waarbij we (een deel) van hun schoolgeld of opleiding vergoeden.

Open sollicitatie

Wil je liever anoniem solliciteren? Dat kan ook! Je kunt het veld 'Naam' leeg laten, gebruik een neutraal e-mailadres en verwijder je persoonsgegevens uit je cv.
Max. bestandsgrootte: 75 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux