WERKEN BIJ ACTO.

UITDAGINGEN GENOEG.

Werken bij Acto.

Werken bij een succesvol en vooruitstrevend bedrijf: dat willen we allemaal wel. Heb je ervaring in de automatisering en ben je bekend met de installatiebranche? Dan hebben we een aantal interessante uitdagingen voor je.

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Junior Low Code Software Modelleur 

Low Code Software Modelleur

Lead Developer Apps  Ontwikkelaar

Application Support Engineer – 2e lijn

Junior / Medior Consultant

Het gaat goed met Acto. We groeien gestaag en tellen op dit moment circa 100 medewerkers. Daarmee zijn wij de grootste volledig gespecialiseerde aanbieder van software voor organisaties in de bouw-, infra/GWW- en installatiebranche.”

Uitdagingen genoeg.

Uitdagingen kennen we bij Acto genoeg. Ons product betreft twee zeer uitgebreide ERP-pakketten, minstens zo krachtig als een aantal bekende ‘grote logistieke jongens’, maar dan zéér zorgvuldig toegespitst op projectmatig werkende en/of servicegerichte bedrijven. Binnen dat specifieke marktsegment hebben wij echt de beste software. Niet voor niets kiezen steeds meer zeer bekende bedrijven voor Acto.

Dit maakt werken bij Acto nog leuker!

Werken bij Acto betekent niet alleen werken bij en prima werkgever met goede arbeidsvoorwaarden, uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Maar we willen ook graag dat je je thuis voelt bij ons en onderdeel bent van het team wat staat voor onze klanten en staat voor onze software. Daarom organiseren we veel leuke uitjes en evenementen waarbij je je collega’s, die je misschien niet dagelijks spreekt, leert kennen:

  • Elke maand een gezellige borrel
  • Een actieve personeelsvereniging met geregeld diverse uitjes (escaperooms, pubquiz, tenniscompetitie etc)
  • En we draaien onze hand ook niet om voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal tussen twee overleggen door.

Heb jij het in je om een “Actoriaan” te worden?

Maak alvast kennis met je nieuwe collega’s.