WERKEN BIJ ACTO.

UITDAGINGEN GENOEG.

Werken bij Acto.

Werken bij een succesvol en vooruitstrevend bedrijf: dat willen we allemaal wel. Heb je ervaring in de automatisering en ben je bekend met de installatiebranche? Dan hebben we een aantal interessante uitdagingen voor je.

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Traineeship Talent IT 

Traineeship Low Code Ontwikkelaar 

Software tester

Functioneel Consultant

Projectmanager

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

Het gaat goed met Acto. We groeien gestaag en tellen op dit moment circa 100 medewerkers. Daarmee zijn wij de grootste volledig gespecialiseerde aanbieder van software voor organisaties in de bouw-, infra/GWW- en installatiebranche.”

Uitdagingen genoeg.

Uitdagingen kennen we bij Acto genoeg. Ons product betreft twee zeer uitgebreide ERP-pakketten, minstens zo krachtig als een aantal bekende ‘grote logistieke jongens’, maar dan zéér zorgvuldig toegespitst op projectmatig werkende en/of servicegerichte bedrijven. Binnen dat specifieke marktsegment hebben wij echt de beste software. Niet voor niets kiezen steeds meer zeer bekende bedrijven voor Acto.

Onze sollicitatieprocedure

Acto vindt het belangrijk dat de werknemers zich op hun plek voelen en hun kwaliteiten optimaal benutten. Daarom is er goed nagedacht over de sollicitatieprocedure.

1. Motivatie en CV

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV. Als wij deze in goede orde hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestigingsmail met uitleg over het verdere verloop.

2. Oriënterend gesprek

Als wij aan de hand van jouw motivatiebrief en CV denken dat de baan bij Acto goed bij jou past, nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek. In de uitnodiging bevestigen we de datum, tijd en de personen met wie het gesprek plaatsvindt. Dit zijn waarschijnlijk jouw toekomstige manager en onze HR-collega.

3. Tweede gesprek (met eventueel een pitch)

Zien wij na het oriënterende gesprek een match? Dan nodigen wij je uit voor een tweede gesprek. Voor sommige functies willen we van jou tijdens het 2e gesprek een pitch zien, waarin jij kan bewijzen dat je geschikt bent voor de functie. Ook zal je een gesprek hebben met een van onze directeuren.

4. Assessment

Als jij jezelf hebt bewezen tijdens voorgaande gesprekken, dan doen wij nog één laatste test om er zeker van te zijn dat Acto de geschikte werkgever voor jou is. Met een assessment testen wij of jouw persoonlijkheid past binnen het team en de functie.

5. Arbeidsvoorwaardengesprek

Pas jij ook volgens het assessment goed binnen het team? Dan vinden wij het tijd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. We overleggen de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hopen jou dan niet veel later te mogen ontvangen als nieuwe collega bij Acto!

Dit maakt werken bij Acto nog leuker!

181031-acto-uitje

Leuke uitjes, activiteiten en evenementen

Werken bij Acto betekent niet alleen werken bij een prima werkgever met goede arbeidsvoorwaarden, uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Maar we willen ook graag dat je je thuis voelt bij ons en onderdeel bent van het team wat staat voor onze klanten en staat voor onze software. Daarom organiseren we veel leuke uitjes en evenementen waarbij je je collega’s, die je misschien niet dagelijks spreekt, leert kennen:

  • Elke maand een gezellige borrel
  • Een actieve personeelsvereniging met geregeld diverse uitjes (escaperooms, pubquiz, tenniscompetitie etc)
  • En we draaien onze hand ook niet om voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal tussen twee overleggen door.

Gezondheid en life-work balance

Behalve een goede werksfeer vinden we jouw gezondheid en life-work balance ook erg belangrijk. Hiervoor hebben we verschillende (coachings-) trajecten, organiseren we periodiek een uitgebreide health check en hebben we een collectieve ziektekostenverzekering met bijbehorende voordelen.

Verder vinden we persoonlijke ontwikkeling en groei erg belangrijk. Niet alleen voor jou als werknemer, maar ook voor je kinderen! Voor hen hebben we een speciale studiekostenregeling, waarbij we (een deel) van hun schoolgeld of opleiding vergoeden.

181031-gezonde-levensstijl

Heb jij het in je om een ‘Actoriaan’ te worden?

Maak alvast kennis met je nieuwe collega’s.

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux