Software training voor maximaal resultaat

Haal het maximale uit je software

Al onze software trainingen zijn ontworpen om jouw medewerkers snel vertrouwd te maken met je nieuwe software en ervoor te zorgen dat ze alle functionaliteiten optimaal benutten. Wil je nog meer uit je software halen? Ontdek dan hoe onze trainingen jouw team kunnen versterken en je bedrijfsprestaties naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten? We helpen je graag!

Haal het maximale uit je software

Kennis en opleiding van je medewerkers is een belangrijke factor van het succes van nieuwe software binnen jouw organisatie. Het opleiden van de gebruikers is dan ook een belangrijk onderdeel tijdens de implementatie. Gelukkig is onze software uiterst gebruiksvriendelijk waardoor jij er als gebruiker snel klaar voor bent om aan de slag te gaan met het nieuwe pakket.

Onze software training werkwijze

Software Training tijdens implementatie

Wij laten je zien hoe gemakkelijk de nieuwe software werkt

Werk met key-users

Wij leiden een groep key-users binnen jouw organisatie op

Software training algemeen

Voor nieuwe medewerker of om kennis op te frissen

software partner

We laten je zien hoe gemakkelijk de nieuwe software werkt

Tijdens onze software trainingen dompelen we jouw team onder in een interactieve leerervaring. We laten jou en je collega’s zien hoe gemakkelijk de nieuwe software werkt. Onder leiding van onze ervaren consultants ga je samen aan de slag met de software. Je zult zien dat je het gebruik ervan zo onder de knie hebt. Jullie gaan stap voor stap door de software heen, waarbij de consultant praktische tips en tricks deelt over gebruik. Uiteraard gaan jullie ook met praktijkvoorbeelden aan de slag en zit je zelf achter de knoppen.

De trainingen worden op maat gemaakt, zodat deze perfect aansluiten op de behoeften en vaardigheidsniveaus van jouw team. Afhankelijk van de complexiteit van de software en de trainingsdoelen, kunnen de trainingen variëren van een halve dag tot een hele dag, in een enkel geval meerdere dagen. Na afloop van de training gaan jij en je collega’s vol vertrouwen aan de slag met onze software!

We leiden een groep key-users op

Train je je medewerkers liever zelf? Ook dat kan! Wij bieden je de mogelijkheid om specifieke key-users per proces binnen je organisatie op te leiden. Deze key-users worden dé Acto-specialisten binnen jouw organisatie en richten zich op een specifiek proces binnen de software. Zij krijgen een uitgebreide training waarin ze alle ins en outs van de software leren kennen. Na deze training zijn zij niet alleen in staat om hun eigen taken efficiënt uit te voeren, maar fungeren zij ook als vraagbaak voor hun collega’s bij vragen over de software.

De
key-users zijn de aangewezen personen binnen jouw organisatie om ondersteuning te bieden en problemen op te lossen. Mocht een key-user er niet uitkomen, dan kan hij altijd terugvallen op onze ervaren supportconsultants. Op deze manier zorgen we samen voor een gestroomlijnde en efficiënte ondersteuning binnen jouw organisatie, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de Acto-software.

software training
software training

Nieuwe medewerkers of functionaliteit en opfrissen kennis

Naast de trainingen tijdens de initiële implementatie bieden we ook ondersteuning bij updates en aanvullingen op onze software. Wanneer er nieuwe functionaliteiten of modules aan de software worden toegevoegd, organiseren we trainingen om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers precies weten hoe ze met deze nieuwe software moeten werken. Op deze manier haal je het maximale uit je software-investering en blijft je team altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen.

Daarnaast verzorgen we trainingen voor nieuwe medewerkers, zodat zij snel operationeel zijn
. Ook bieden we opfriscursussen aan voor medewerkers die al geruime tijd met de software werken. Zo blijft je team altijd optimaal en efficiënt werken met onze software. Al onze trainingen kunnen zowel bij ons op kantoor gegeven worden of bij jullie op locatie.

Ben jij op zoek naar nieuwe software voor jullie bedrijfswensen en uitdagingen? Plan dan een vrijblijvende demo met ons in, zodat we kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn van onze pakketten en mee kunnen denken waar bij jullie nog kansen liggen om te optimaliseren. 

De voordelen van onze training

Training leidt tot succes! Acto biedt je daarom uitgebreide trainingsmogelijkheden. Niet alleen tijdens de implementatie, maar ook daarna. Voor het trainen van nieuwe medewerkers of voor het opfrissen van de kennis bieden we trainingen op maat.

Voorkom fouten

Met de juiste training van je medewerkers verminder je de kans op fouten en incomplete informatie aanzienlijk. Dit zorgt voor een betere kwaliteit van het werk, maar ook tot minder herstelwerkzaamheden en lagere operationele kosten.

Hogere klanttevredenheid

Medewerkers die goed opgeleid zijn in het gebruik van software, kunnen klantvragen en -storingen sneller en effectiever afhandelen.

Verhoogt de werknemersbetrokkenheid

In een markt van personeelsschaarste wil je natuurlijk dat je medewerkers betrokken en loyaal zijn aan je bedrijf. De juiste training verhoogt de motivatie en betrokkenheid.

Maximaal rendement van je software

Door je medewerkers te trainen in het gebruik van de (geavanceerde) functies van je nieuwe software, benut je de investering in de software maximaal en geef je je bedrijf een voorsprong op de concurrentie.

software support

Dit is Acto

Acto is dé softwarespecialist voor de installatiebranche. Kies voor ActoBusiness, de alles-in-één ERP-software met functionaliteiten als planning, projectbeheer, service & onderhoud en facturatie. Of kies voor ActoCalculatie, voor het maken van specialistische calculaties. Met de software van Acto werk je efficiënter en kan je gemakkelijk inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Voor de installatiebranche

Onze software is het perfecte hulpmiddel voor installatiebedrijven om de bedrijfsvoering te transformeren in een geoliede machine. Met onze software stroomlijn je alle bedrijfsprocessen, werk je efficiënter en gaat je klanttevredenheid omhoog.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring zetten wij onze expertise in om onze klanten te helpen bij implementaties en hulp bij digitalisering. Als Acto weten we wat er speelt in de installatiebranche, spreken we de taal en begrijpen wat een installatiebedrijf nodig heeft om succesvol te zijn.

Ik wil meer informatie

Laat onderstaand je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Laat ons weten op welke manier we jou kunnen helpen*:

Ik wil graag(Vereist)
Naam(Vereist)
Door op 'versturen' te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder.

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux