Profiteer van onze bewezen software implementatie aanpak

Zorgeloos van start in 5 stappen

Software gaat pas echt voor je werken na een zorgvuldige implementatie op basis van een doordacht implementatieplan. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken: dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten wij precies hoe we de software het beste kunnen implementeren. 

Neem contact met ons op

Wil je meer weten? We helpen je graag!

Zo ondersteunen wij jou tijdens de software implementatie

Tijdens de software implementatie kun je op ons rekenen. We begeleiden jouw medewerkers, stemmen de processen en de software op elkaar af en zorgen voor een perfecte training. Met onze bewezen implementatiemethode ben jij verzekerd van een zorgvuldige en succesvolle implementatie. 

In 5 stappen aan de slag met ActoBusiness

Met onze bewezen implementatie-aanpak (ActoSprint), zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf soepel en efficiënt overstapt naar je nieuwe softwareoplossingen. Dit kunnen wij dankzij onze best-practice-aanpak en procesinrichting die gebaseerd is op meer dan 40 jaar ervaring in de branche. Onze aanpak bestaat uit 5 stappen en daarmee garanderen wij jou een zorgvuldige software implementatie en ga jij binnen het afgesproken tijdsbestek en binnen budget aan de slag met je nieuwe software.  

Stap 1

Intake

Stap 2

Voorbereiden

Stap 3

Inrichten

Stap 4

Trainen

Stap 5

Aan de slag!

software support

Stap 1: Intake

Samen met een van onze consultants nemen we de mogelijkheden van de software met je door. Op basis van onze kennis en ervaring geven we je hierbij advies voor een optimaal bedrijfsproces. 

Stap 2: Voorbereiden

Verzamel de data die je in je nieuwe software wilt (her-)gebruiken. Is alle informatie compleet? Dan zorgen wij ervoor dat deze op de juiste manier in de software komt te staan. 

software implementatie
implementeren

Stap 3: Inrichten

Inrichten van jouw online omgeving en aanmaken van de gebruikers met bijbehorende rechten. 

Stap 4:Trainen

Tijdens de training laten we jou en je collega’s zien hoe gemakkelijk de nieuwe software werkt. Train je je medewerkers liever zelf? Dan leiden we een groep key-users op, die daarna hun eigen collega’s gaan trainen. 

implementeren
software partner

Stap 5:Aan de slag!

Afhankelijk van het gekozen pakket en eventuele opties, kan je snel en zorgeloos aan de slag met je nieuwe software. Zonder verborgen kosten, binnen budget en de afgesproken planning. Gegarandeerd! 

Ben jij op zoek naar nieuwe software voor jullie bedrijfswensen en uitdagingen? Plan dan een vrijblijvende demo met ons in, zodat we kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn van onze pakketten en mee kunnen denken waar bij jullie nog kansen liggen om te optimaliseren. 

De voordelen van onze aanpak

Onzer ervaren consultants zorgen ervoor dat de software optimaal geïntegreerd wordt binnen jullie organisatie en je het maximale rendement uit de software haalt. Zo helpen we je om jullie bedrijfsprocessen te optimaliseren en je doelstellingen te behalen.

Bewezen methodiek vermindert risico’s

Wij implementeren al meer dan 40 jaar bedrijfssoftware en weten dus als geen ander hoe we dat het beste kunnen aanpakken.

Duidelijke structuur en planning

We verzamelen de data die je al hebt en kunnen deze met behulp van slimme inleessoftware eenvoudig hergebruiken. Je bepaalt zelf welke data je wilt hergebruiken en hoeft niets over te typen.

Bespaart tijd

We verzamelen de data die je al hebt en kunnen deze met behulp van slimme inleessoftware eenvoudig hergebruiken. Je bepaalt zelf welke data je wilt hergebruiken en hoeft niets over te typen.

Budgetvriendelijk

Omdat we werken met standaard software is deze ook snel te implementeren. Dat scheelt tijd en dus geld. Daarnaast geven we je de garantie dat je pas hoeft te betalen als je tevreden bent.

software implementatie

Dit is Acto

Acto is dé softwarespecialist voor de installatiebranche. Kies voor ActoBusiness, de alles-in-één ERP-software met functionaliteiten als planning, projectbeheer, service & onderhoud en facturatie. Of kies voor ActoCalculatie, voor het maken van specialistische calculaties. Met de software van Acto werk je efficiënter en kan je gemakkelijk inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Voor de installatiebranche

Onze software is het perfecte hulpmiddel voor installatiebedrijven om de bedrijfsvoering te transformeren in een geoliede machine. Met onze software stroomlijn je alle bedrijfsprocessen, werk je efficiënter en gaat je klanttevredenheid omhoog.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring zetten wij onze expertise in om onze klanten te helpen bij implementaties en hulp bij digitalisering. Als Acto weten we wat er speelt in de installatiebranche, spreken we de taal en begrijpen wat een installatiebedrijf nodig heeft om succesvol te zijn.

Ik wil meer informatie

Laat onderstaand je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Laat ons weten op welke manier we jou kunnen helpen*:

Ik wil graag(Vereist)
Naam(Vereist)
Door op 'versturen' te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux