Projectmanagement software

Optimaal projectrendement met de projectenmodule van Acto

Met behulp van onze projectmanagement software maak je moeiteloos een gedetailleerde planning en coördineer je al je projecten op een efficiënte manier. ActoBusiness zorgt voor een succesvolle uitvoering van je projecten en tevreden klanten.

Altijd grip en inzicht op je projecten

Goed projectmanagement is van cruciale belang in het succesvol uitvoeren van al je opdrachten. De uitdaging bij het beheren van projecten zitten hem vooral in het het plannen van werkzaamheden, het bewaken van het budget, het coördineren van de verschillende activiteiten van zowel je eigen medewerkers als met de (onder-)aannemers, en het tijdig signaleren van eventuele projectrisico’s. De projectenplan software van ActoBusiness biedt je dé oplossing om deze uitdagingen effectief aan te pakken. Met de gebruiksvriendelijke software heb je direct inzicht in de kosten, voortgang en prognose van je projecten.

De projectmanagement software in ActoBusiness

Grip en realtime inzicht in de voortgang en kosten

Een gedetailleerd inzicht in de voortgang en kosten van je projecten is essentieel voor het tijdig identificeren van (financiële) afwijkingen, zodat je indien nodig, snel kunt bijsturen of maatregelen treffen om het projecten succesvol te kunnen opleveren.

Sturen op projectrendement

De aansturing van je project kun je tot op activiteitenniveau regelen wat zorgt voor een gestructureerde en gecontroleerde uitvoering van alle werkzaamheden zodat je een succes maakt van het project. 

Centrale registratie voor gemakkelijke en foutloze facturatie

Het centraal vastleggen van alle projectinformatie bevordert niet alleen het inzicht in de voortgang en kosten, maar leidt ook tot een efficiënter en accurater facturatieproces, wat bijdraagt aan een soepele en correcte financiële afhandeling van je projecten.

Projectmanagement software in ActoBusiness

Onze projectmanagement software zit standaard in het ActoBusiness ERP pakket. Benieuwd hoe het eruit ziet?

Bekijk dan de gratis demovideo. Deze kun je via ons formulier aanvragen.

Grip en realtime inzicht in de voortgang en kosten

Centrale Registratie van Alle Informatie

Alle informatie zoals de aanneemsom, de geboekte facturen en gemaakte uren zijn snel en gemakkelijk geregistreerd. Dit zorgt niet alleen voor meer inzicht, maar ook voor snellere en correcte facturatie.

Materialen Bestellen op het Project

ActoBusiness neemt het materiaal uit je begroting over in de bijbehorende projectactiviteit. Deze kan je vervolgens op het juiste moment bestellen.

Registreer Meer- en Minderwerk

Het uitvoeren van meer- en minderwerk kan gemakkelijk door een extra opdracht toe te voegen aan het project.

projectmanagement software

Sturen op projectrendement

projectmanagement software

Beheer op activiteitniveau

Door het project op te delen in activiteiten behoud je het overzicht. Op basis van de projecten kan je budgetten verdelen, werkorders aanmaken en de gemaakte kosten bewaken. Door je project op te knippen in kleine stukken behoud je de grip op jouw projecten. 

Geplande uren versus gewerkte uren

Met ActoBusiness kun je eenvoudig je medewerkers inplannen op basis van de activiteit of het project. Dankzij de geïntegreerde urenregistratie krijg je een duidelijk beeld van de bestede uren ten opzichte van het budget, wat essentieel is voor het bewaken en optimaliseren van het projectrendement.

Voortdurende monitoring en bijsturing

De begroting per projectactiviteit wordt direct overgenomen vanuit de begroting, zodat je goed kunt monitoren hoe de werkzaamheden verlopen en heb je continu inzicht in de financiële prestaties van je projecten. Zo kun je proactief bijsturen en waar nodig maatregelen nemen om het projectrendement te verbeteren.

Centrale registratie voor gemakkelijke en foutloze facturatie

projecten

Centrale registratie van alle projectinformatie

Naast het vastleggen van alle kwantitatieve informatie zoals kosten en gemaakte uren, is het ook mogelijk om alle andere projectinformatie vast te leggen. Maak notities om de voortgang bij te houden en te onderbouwen, zet acties uit voor jezelf of je collega’s en upload documenten zodat alle informatie op één plek beschikbaar is.

Gemakkelijk factureren

Factureer je projectkosten op basis van de vooraf afgesproken termijnen met behulp van de aanneemsom of op basis van regie. De geregistreerde kosten verwerk je vervolgens met een druk op de knop tot een factuur.

De projectmanagement software in ActoBusiness

Manage al je projecten met ActoBusiness en verhoog je rendement. De module bevat alle functionaliteit die jij nodig hebt om grip te krijgen op je projecten en deze succesvol, binnen tijd en budget af te ronden. 

De projectmanagement software vind je in alle drie de varianten van ons alles-in-één ERP softwarepakket ActoBusiness ERP. En het is onderdeel van de specialistische oplossing voor het stroomlijnen van je service-en onderhoudsprocessen: ActoBusiness Service.  

Acto Favicon

ActoBusiness ERP

Acto Favicon

ActoBusiness Service

Benieuwd hoe de software eruitziet?

Wij laten het je graag zien tijdens een vrijblijvende demo van een uur. Dit kan online of op bij jou op locatie. Je kunt al je vragen stellen en we geven je inzicht in onder andere het automatiseren van een aantal repeterende taken.

Bekijk je de demo liever in eigen tijd? Bekijk dan onze gratis demovideo. Vraag het via onderstaand formulier aan en je ontvangt de video in je mailbox.

Ik wil meer informatie

Laat onderstaand je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Laat ons weten op welke manier we jou kunnen helpen*:

Ik wil graag(Vereist)
Naam(Vereist)
Door op 'versturen' te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux