Software koppelingen en partners

Goede partners, succes verzekerd

Klanten van Acto krijgen toegang tot de kennis, ervaring en ondersteuning van onze partners en houden daarbij altijd een vast en centraal aanspreekpunt. Onze specialisten hebben specifieke opleidingen gevolgd bij de meest gerenommeerde leveranciers. Zo borgen we kwaliteit, zekerheid en goede service. Al jaren.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze software? We helpen je graag!

Onze partners

Onze software werkt samen met

software koppelingen
Logo whitevision

Wil je je financiële administratie vereenvoudigen en je productiviteit en efficiëntie verhogen? Ontdek WhiteVision, de oplossing voor een geautomatiseerde administratie die zowel tijd als geld bespaart. WhiteVision is naadloos geïntegreerd met ActoBusiness, waardoor het overtypen van inkoopfacturen verleden tijd is. De software herkent alle belangrijke informatie op de factuur, zoals factuurnummer, datum en de naam van de crediteur en genereert daarmee automatisch een boekingsvoorstel. Dankzij dit zelflerende systeem hoef jij de inkoopfacturen nooit meer met de hand in te boeken en kun je kostbare tijd besteden aan andere taken die waarde toevoegen aan je bedrijf.

Logo PCA

Acto heeft een samenwerking met PCA voor de inzet van planningssystemen voor werkorders. Deze samenwerking maakt het mogelijk de planningsoplossingen van PCA geïntegreerd met Acto-software in te zetten, waarbij het mogelijk is gebruik te maken van smartplanning voor planningsoptimalisaties, reistijdverkorting en een compleet inzicht in de inzet van uw monteurspoule. Oplossingen kunnen worden uitgebreid met bijvoorbeeld portalen voor ‘selfplanning’, waardoor uw klanten zelf een planningsafspraak kunnen maken.

software koppelingen
Prognotice Acto partner

Voor alles op gebied van meerjaren-onderhoudsplannen (MJOP) en NEN 2767 keuringen en inspecties werken we zeer nauw samen met Prognotice. Prognotice ondersteunt diverse grote en kleine installatie- en bouwbedrijven met een complete software-oplossing op gebied van beheer en onderhoud. Denk hierbij aan oplossingen voor meerjarenplannen (MJOP, MJOB), inspectie-app (NEN 2767), onderhoudscalculatie of een scenarioplanning over meerdere jaren in een publiek-private samenwerking (PPS).

MoreApp is een online tool voor het ontwikkelen van digitale formulieren. Door middel van de drag & drop Form Builder en een Marketplace vol met directe beschikbare templates maakt u razendsnel en zonder programmeerkennis uw eigen formulier of gebruikt de door Acto samengestelde branche-formulieren als basis (o.a. STEK, SCIOS, NEN). De digitale formulieren zijn geïntegreerd met de ERP-oplossingen van Acto en besparen u en uw medewerkers tijd en geld doordat u realtime en gemakkelijk belangrijke informatie standaardiseert en uitwisselt.

More App Acto partner
software koppelingen

Ontvangt u nog facturen op papier? Dan kan de software van ISPnext in combinatie met ActoProject en ActoService u helpen. Facturen worden gescand met geavanceerde technieken, die de facturen tot op regelniveau herkennen. Omdat de Acto-software alle gegevens beschikbaar stelt aan de software van ISPnext, kan die de facturen en de brongegevens snel en automatisch matchen en in het systeem verwerken. U kunt in dit proces ook facturen opnemen die aangeleverd worden met ICF of XML. De verantwoordelijke persoon krijgt automatisch eventuele omissies voor goed- of afkeuring voorgelegd. Zo blijven er geen factureren liggen en wordt uw inkoopfactuurproces snel en efficiënt afgewikkeld.

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Cadac Group helpt deze digitale transformatie te omarmen. Als een van de meest gerespecteerde resellers van Autodesk-producten ter wereld willen we dat u alles uit de toepassingen van Autodesk kunt halen. Daarom ontwikkelen we zelf krachtige BIM-, Product Data Management- en op Microsoft SharePoint gebaseerde Engineering Collaboration-oplossingen. Dat doen we door u optimaal gebruik te laten maken van de mogelijkheden van intelligent digitaal ontwerp, waarbij modelgebaseerd werken het uitgangspunt vormt. We stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.
Cadac. Enabling digital.

software koppelingen
Quadira Acto partner
Logo Quadira Acto partner

Quadira houdt zich bezig met de implementatie en het beheer en onderhoud van haar softwareoplossing Advanced-Forms®; een bewezen en geavanceerde oplossing, inzetbaar bij ieder type organisatie. Met Advanced-Forms® is het mogelijk om documenten uit de ERP-software op een gemakkelijke manier op te maken, te digitaliseren en te distribueren (workflow). Denk hierbij aan documenten als verkoopfacturen, inkooporders, offertes, magazijnbonnen, werkbonnen etc. Advanced-Forms® heeft ook uitgebreide mogelijkheden voor het ondersteunen van diverse oplossingen binnen de ketenintegratie. Advanced-Forms® werkt geïntegreerd met de ERP-oplossingen van Acto.

Onze technische partners

Acto maakt bij zijn ontwikkelingen gebruik van moderne technieken, waaronder Microsoft .Net met Microsoft Visual Studio. Acto is van Microsoft een Silver Partner en is Microsoft Enterprise Cloud Alliance Partner. Acto heeft zijn applicaties laten certificeren voor onder andere Azure en SQL-Server. Met de komst van Microsoft Power BI kan Acto zijn gegevens op een veilige, snelle en flexibele manier ontsluiten voor een grote groep gebruikers.

Microsoft partner
software koppelingen

Thinkwise levert een platform voor de ontwikkeling van nieuwe generatie bedrijfssoftware voor kritische toepassingen. Op basis van een virtuele blauwdruk van de processen wordt automatisch software gerealiseerd, die precies doet wat een organisatie nodig heeft en die probleemloos aangepast kan worden. Snel, zonder maatwerk, met een low-code softwareplatform en tegen beduidend lagere kosten. Door de samenwerking met Thinkwise beschikt Acto nu over een ontwikkelomgeving waarmee het bedrijf drie tot vijf keer sneller en tegen lagere kosten software kan realiseren dan met traditionele methoden. Dankzij de modelgedreven aanpak is de resulterende software bovendien veel flexibeler aan te passen.

Wil je meer weten over onze software en hoe dit jouw bedrijf kan helpen met het behalen van doelstellingen? Lees dan verder via onderstaande knop.

online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux