De Software Support wat je van ons kunt verwachten

Wij staan 24/7 voor je klaar

Wij hebben verschillende supportmogelijkheden waarmee we jou en je collega’s perfect kunnen ondersteunen voor, tijdens en na het implementeren van de software. We staan 24/7 voor je klaar, zodat je vol vertrouwen kunt starten en optimaal gebruik kunt maken van de functionaliteiten. 

Neem contact met ons op

Wil je meer weten? We helpen je graag!

Wij staan altijd voor je klaar

De software van Acto is uiterst gebruiksvriendelijk en gemakkelijk om mee te werken. Toch kan het gebeuren dat je een vraag hebt of er even niet uit komt. Wij bieden je verschillende mogelijkheden voor software support waarmee je snel en gemakkelijk antwoord op je vraag krijgt. Zo kan je direct verder met je werkzaamheden. 

Altijd antwoord op je vragen

Online hulp

Wij zijn 24/7 te bereiken via onze supportwebsite waar je antwoorden vindt op veel gestelde vragen. 

Persoonlijke hulp

Wij zijn telefonisch en per mail te bereiken voor vragen, hulp bij eventuele storingen en bij de wens voor bijvoorbeeld het gebruiken van extra functionaliteiten.

software partner

Online hulp via de support website

Onze supportwebsite staat vol met veel gestelde vragen, instructievideo’s en uitgebreide handleidingen. Deze kun je 24/7 raadplegen. Zoek naar een onderwerp waar je meer informatie over wilt of navigeer door de website door middel van het menu of de informatiesoorten. 

Persoonlijke hulp via de support portal

Kan je het antwoord niet vinden op de support-website? Stel dan via het support portal je vraag aan onze supportafdeling. Afhankelijk van je service-overeenkomst bieden we je telefonische ondersteuning. Onze supportmedewerkers zitten op werkdagen voor je klaar tussen 09:00 en 17:00 en zijn bereikbaar via 033-422 68 88. Heb je behoefte aan (tijdelijk) meer ondersteuning of wil je ondersteuning op maat? Neem dan contact met ons op. 

Uiteraard kun je ons ook op werkdagen via de mail bereiken. Stuur een e-mail naar info@acto.nl en wij komen spoedig bij terug met een antwoord op je vragen. 

software support

Ben jij op zoek naar nieuwe software voor jullie bedrijfswensen en uitdagingen? Plan dan een vrijblijvende demo met ons in, zodat we kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn van onze pakketten en mee kunnen denken waar bij jullie nog kansen liggen om te optimaliseren. 

Dit is Acto

Acto is dé softwarespecialist voor de installatiebranche. Kies voor ActoBusiness, de alles-in-één ERP-software met functionaliteiten als planning, projectbeheer, service & onderhoud en facturatie. Of kies voor ActoCalculatie, voor het maken van specialistische calculaties. Met de software van Acto werk je efficiënter en kan je gemakkelijk inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Voor de installatiebranche

Onze software is het perfecte hulpmiddel voor installatiebedrijven om de bedrijfsvoering te transformeren in een geoliede machine. Met onze software stroomlijn je alle bedrijfsprocessen, werk je efficiënter en gaat je klanttevredenheid omhoog.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring zetten wij onze expertise in om onze klanten te helpen bij implementaties en hulp bij digitalisering. Als Acto weten we wat er speelt in de installatiebranche, spreken we de taal en begrijpen wat een installatiebedrijf nodig heeft om succesvol te zijn.

Ik wil meer informatie

Laat onderstaand je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Laat ons weten op welke manier we jou kunnen helpen*:

Ik wil graag(Vereist)
Naam(Vereist)
Door op 'versturen' te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder.

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux