Calculatieprogramma voor snelle, betrouwbare en gedetailleerde calculaties

Maak foutloze calculaties in minder tijd

Maak snel en gemakkelijk een calculatie met ons calculatieprogramma. Van eenvoudige offerte tot gedetailleerde kostenraming of directie- en werkbegroting. Bespaar tijd en bepaal snel de correcte verkoopprijs voor al je opdrachten. 

Meer calculaties in minder tijd

Met ons calculatieprogramma heb je alles in huis om nog sneller en slimmer te calculeren, met betrouwbare data. Maak gebruik van standaardisatie en slimme functies zodat je consistente en gedetailleerdere calculaties kunt opleveren binnen de gestelde termijn. 

Snel en makkelijk calculeren met ons calculatieprogramma

Foutloze calculaties

Door onze sjablonen bereken je snel je staartkosten. Daarnaast hebben we de tijdnormen van Techniek Nederland in onze software verwerkt, waardoor je altijd met een concurrerende en realistische urenschatting werkt.

Een gezonde winstmarge

Gebruik prijslijsten, vergelijk je kostprijs en verkoopprijs en verwerk uren, materialen en overige zaken gemakkelijk in je calculaties.

Meer gedetailleerde calculaties in minder tijd

Maak snel kopieën van calculatieregels en structuren, gebruik calculatiesjablonen en maak een koppeling met groothandels en leveranciers om de juiste artikelprijs en informatie gemakkelijk op te halen.

Calculatieprogramma in ActoBusiness

Het calculatieprogramma zit standaard in onze alles-in-één ERP softwarepakket ActoBusiness. Benieuwd hoe ActoBusiness werkt? Bekijk dan onze gratis demovideo. Deze kun je via ons formulier aanvragen.

Foutloze calculaties

Realistische en betrouwbare tijdnormen

Maak gebruik van de geïntegreerde tijdnormen van Techniek Nederland. Zo reken je altijd met een concurrerende en realistische urenschatting.

Staartkosten altijd inzichtelijk

Bereken snel je staartkosten met gebruik van een sjabloon. Hierin leg je vast welke percentages of vaste bedrag jij mee wil nemen in je kosten. Zo heb je altijd inzicht in álle kosten die je maakt op een project en houd je rekening met de risico’s.

caclculatieprogramma
calculatieprogramma

Altijd actuele prijs- en artikelinformatie

Selecteer vanuit de software direct de artikelen bij leveranciers als Technische Unie, Rexel of via 2BA. De informatie is real-time beschikbaar dus altijd up-to-date. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf (eigen) middelen zoals artikelen, producten, diensten, materieel of arbeid te beheren volgens de ETIM classificatiestructuur. 

Maak snel foutloze calculaties

Met het gebruik van zelfgemaakte of standaard sjablonen zijn je calculaties in een handomdraai klaar. Dankzij het gebruik van prijslijsten en het vastleggen van een prijspeil reken je in elke situatie met de juiste verkoopprijzen encondities.

calculatieprogramma

Een gezonde winstmarge

Vergelijk interne en externe kosten

Een gezonde winstmarge omdat je kostprijs en verkoopprijs altijd inzichtelijk zijn.

Altijd de juiste prijs, voor jou en de klant

Prijslijsten helpen je bij het bepalen van de verkoopprijzen. Richt een prijslijst in met toeslagen of kortingen en koppel deze aan een relatie. Zo reken je bij iedere aanvraag met de juiste prijzen. 

Gebruik je calculatie als basis voor je project

De berekende uren, materialen en andere zaken in de calculatie neem je met één druk op de knop over als uitgangspunt voor je project. Zo maak je gemakkelijk je bestellijsten en weet je hoeveel uren je aan het project kan besteden.

calculeren

Meer gedetailleerde calculaties in minder tijd

calculatieprogramma

Hergebruik bestaande kennis

Met ons geavanceerde calculatieprogramma kan je calculeren volgens verschillende methoden en besteksystemen, zoals NL-SfB en STABU. Ook maak je heel gemakkelijk kopieën van calculatieregels en structuren. Dit maakt calculeren snel en gemakkelijk.

Snel calculeren

Met structuursjablonen en het kopiëren van calculatieregels of -hoofdstukken calculeer je in veel minder tijd. Maak gebruik van de tijdnormen van Techniek Nederland of je eigen set  met normtijden om nog sneller een calculatie te kunnen maken.

Altijd de juiste prijs- en artikelinformatie

Dankzij de webshop koppeling met een steeds groter wordend aantal webshops én de koppeling met 2BA, kun je bij (bijna) alle online groothandels en leveranciers snel de juiste prijs- en artikelinformatie ophalen. 

Ben jij op zoek naar nieuwe software voor jullie bedrijfswensen en uitdagingen? Plan dan een vrijblijvende demo met ons in, zodat we kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn van onze pakketten en mee kunnen denken waar bij jullie nog kansen liggen om te optimaliseren. 

De voordelen van onze training

Training leidt tot succes! Acto biedt je daarom uitgebreide trainingsmogelijkheden. Niet alleen tijdens de implementatie, maar ook daarna. Voor het trainen van nieuwe medewerkers of voor het opfrissen van de kennis bieden we trainingen op maat.

Voorkom fouten

Met de juiste training van je medewerkers verminder je de kans op fouten en incomplete informatie aanzienlijk. Dit zorgt voor een betere kwaliteit van het werk, maar ook tot minder herstelwerkzaamheden en lagere operationele kosten.

Hogere klanttevredenheid

Medewerkers die goed opgeleid zijn in het gebruik van software, kunnen klantvragen en -storingen sneller en effectiever afhandelen.

Verhoogt de werknemersbetrokkenheid

In een markt van personeelsschaarste wil je natuurlijk dat je medewerkers betrokken en loyaal zijn aan je bedrijf. De juiste training verhoogt de motivatie en betrokkenheid.

Maximaal rendement van je software

Door je medewerkers te trainen in het gebruik van de (geavanceerde) functies van je nieuwe software, benut je de investering in de software maximaal en geef je je bedrijf een voorsprong op de concurrentie.

software support

Dit is Acto

Acto is dé softwarespecialist voor de installatiebranche. Kies voor ActoBusiness, de alles-in-één ERP-software met functionaliteiten als planning, projectbeheer, service & onderhoud en facturatie. Of kies voor ActoCalculatie, voor het maken van specialistische calculaties. Met de software van Acto werk je efficiënter en kan je gemakkelijk inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Voor de installatiebranche

Onze software is het perfecte hulpmiddel voor installatiebedrijven om de bedrijfsvoering te transformeren in een geoliede machine. Met onze software stroomlijn je alle bedrijfsprocessen, werk je efficiënter en gaat je klanttevredenheid omhoog.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring zetten wij onze expertise in om onze klanten te helpen bij implementaties en hulp bij digitalisering. Als Acto weten we wat er speelt in de installatiebranche, spreken we de taal en begrijpen wat een installatiebedrijf nodig heeft om succesvol te zijn.

Het calculatieprogramma in onze pakketten

Maak een scherpe  calculatie en professionele offerte. Na opdracht zet je de gemaakte specificatie direct over naar de bestellijst. Zo sluit het proces naadloos aan bij de rest van je bedrijfsvoering, snel, efficiënt en zonder dubbele invoer. 

Het calculatieprogramma vind je in twee van onze softwarepakketten. Het zit standaard in onze alles-in-één ERP softwarepakket, en het is te verkrijgen in een specialistisch softwarepakket speciaal voor het maken van uitgebreide en complexere calculaties. Wil je starten met de specialistische calculatiesoftware en later uitbreiden wanneer je meer functionaliteiten nodig hebt? Ook dat is geen probleem. Onze consultants helpen je dan graag bij de uitbreiding. 

Acto Favicon

ActoBusiness ERP

Acto Favicon

ActoBusiness Calculatie

Benieuwd hoe de software eruitziet?

Wij laten het je graag zien tijdens een vrijblijvende demo van een uur. Dit kan online of op bij jou op locatie. Je kunt al je vragen stellen en we geven je inzicht in onder andere het automatiseren van een aantal repeterende taken.

Bekijk je de demo liever in eigen tijd? Bekijk dan onze gratis demovideo. Vraag het via onderstaand formulier aan en je ontvangt de video in je mailbox.

Ik wil meer informatie

Laat onderstaand je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Laat ons weten op welke manier we jou kunnen helpen*:

Ik wil graag(Vereist)
Naam(Vereist)
Door op 'versturen' te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux