Expertgroepen: Speel een actieve rol in de doorontwikkeling van onze producten

Bepaal samen met ons hoe de software jouw organisatie nog succesvoller maakt in de toekomst

Door deel te nemen aan één van onze expertgroepen ben je actief betrokken bij de ontwikkeling van de software, omdat je namens jouw organisatie feedback geeft op bestaande software of verbeterpunten aandraagt en bespreekt met vakgenoten. Daarnaast leg je waardevolle contacten en beoordeel je als eerste nieuwe functies en updates. Daarnaast ben je verzekerd van een gezellige én informatieve ochtend! 

Vrijblijvend aanmelden

We zien je graag bij de volgende bijeenkomst

Waarom deelnemen aan onze expertgroepen

Een aantal jaar geleden zijn we gestart met het organiseren van expertgroepen. Deze zijn inmiddels uitgegroeid tot innovatieve, leerzame maar bovenal ook leuke bijeenkomsten! Met een groep gelijkgestemden uit de branche brainstorm je een ochtend over een bepaald vakgebied, zoals calculatie, projecten, service of financieel. We sluiten af met een heerlijke netwerklunch. 
 

Wat is het doel van de expertgroepen

Wij maken praktijkgerichte software waarmee we bedrijven uit de technische sector optimaal kunnen ondersteunen bij hun bedrijfsprocessen. Hierbij is feedback en input vanuit de markt erg belangrijk. Het doel van deze groepen is dan ook om in samenspraak mét jullie als klant van Acto software te ontwikkelen die nog beter aansluit op jullie wensen en behoeften.  
 

Expertgroepen
expertgroepen

Wat kun je verwachten tijdens een bijeenkomst?

Tijdens deze sessies nemen we de deelnemers mee in de lopende en nieuwe ontwikkelingen. We demonstreren nieuwe functionaliteiten, delen inzichten over lopende projecten en brainstormen over toekomstige onderwerpen. Op deze manier verzamelen wij waardevolle feedback die we actief integreren in de verdere ontwikkeling van onze software. 

Waarom zou je deelnemen?

Als jij op zoek bent naar een oplossing voor je huidige bedrijfsuitdagingen en efficiënter en productiever wilt werken met het huidige aantal medewerkers, kan software voor jou dé oplossing bieden. Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke wensen en doelen, maar er zijn ook veel overeenkomsten tussen bedrijven in de technische sector. Tijdens de expertgoep-sessies proberen we de verschillen en overeenkomsten met elkaar te vinden en hier invulling aan te geven in onze oplossingen. Zo krijg je duurzame software die met jou en je bedrijfsdoelstellingen meegroeit.  

Door deel te nemen aan één van de expertgroepen heb jij de uitgelezen kans om jouw feedback en verbeterpunten op onze software door te geven, vóórdat de software volledig ontwikkeld is. 

Meest gestelde vragen

Alle bedrijven in de bouw- en installatiebranche die (binnenkort) gebruik maken van ActoBusiness/ActoCalculatie. 

Je moet ‘expert’ zijn op jouw vakgebied, kennis hebben van ActoBusiness (of andere ERP-systemen), nieuwsgierig/leergierig zijn en het leuk vinden om vraagstukken met concullega’s en experts van Acto te bespreken. 

Je zit nergens aan vast, maar zouden het wel op prijs stellen om wat langer met een vaste groep experts vaker bij elkaar te komen. Kan je een keer niet, vraag dan eventueel een collega om te gaan. 

Vooraf delen wij de agenda voor de eerstvolgende sessie. Het zou ons helpen om vooraf van een ieder in het kort wat input per mail te ontvangen: tegen welke problemen loop je aan/wat zou je graag opgelost/verbeterd willen zien? Welke kansen of bedreigingen zie je op je afkomen als organisatie? Etc. 

Dat varieert en hangt af van het te behandelen onderwerp. Soms werken we via een Teams-meeting een andere keer komen we een dagdeel bij elkaar bij ons op kantoor in Amersfoort, dit is meestal een ochtend (ca. 3,5 uur) incl. lunch + koffie/thee. We hebben gemiddeld 3-4 sessies per jaar per thema. 

Wil je ook deelnemen?

Meld je vrijblijvend aan!

Lijkt het je leuk om een of meerdere keren deel te nemen aan een van de expertgroepen? Vul dan onderstaand formulier in, zodat jij bij de volgende bijeenkomst aanwezig kunt zijn.

Ik wil mij aanmelden voor de expertgroep*

Ik meld mij aan voor de expertgroep:(Vereist)
Door op 'versturen' te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux