Software partner Acto de beste keuze voor jouw bedrijf

Snel aan de slag dankzij meer dan 40 jaar ervaring

Bij Acto begrijpen we dat tijd je meest kostbare bezit is. Daarom staan we klaar om je te helpen om hier zorgvuldiger mee om te gaan. Het is onze missie om jouw organisatie productiever te laten werken, waardoor je meer tijd overhoudt voor innovatie, klantrelaties en personeelsbehoud. Dat doen we niet alleen door je inzicht en grip in de processen van je bedrijf te geven, maar ook door slim automatiseren van je processen, waardoor repeterende handmatige taken tot het verleden behoren en jij je focust op wat echt belangrijk is.

In Acto vind je een betrouwbare software partner die niet alleen verstand heeft van jouw branche, maar er ook voor zorgt dat jij snel en zonder zorgen aan de slag gaat met je nieuwe software. 

Neem contact met ons op

Wil je meer weten? We helpen je graag!

Garantie voor de juiste match

Het selecteren van een nieuw softwarepakket is geen gemakkelijke opgave, je wilt immers investeren in een lange termijn oplossing. Daarom helpen wij je met het kiezen van software die perfect aansluit bij jouw processen en het soort werkzaamheden binnen het bedrijf. Maar bovenal biedt het je een oplossing voor je huidige uitdagingen binnen je organisatie. We bieden je een standaardoplossing, maar wel helemaal passend en op maat voor jouw bedrijf. Je krijgt daarmee precies de software die jij nodig hebt, met de juiste functionaliteiten waarmee je doelgericht aan je bedrijfsgroei werkt, zoals het verhogen van je productiviteit of je klanttevredenheid.  

Bij Acto hebben we meer dan 40 jaar ervaring en ben je verzekerd van onze continue zorg en betrokkenheid. Wij staan garant voor een snelle en zorgeloze implementatie. We zorgen ervoor dat jij binnen het afgesproken tijdsbestek en binnen budget aan de slag kunt met je nieuwe software. 

software partner

Altijd de juiste ondersteuning vanuit jouw software partner

Als je hebt gekozen voor Acto als jouw software partner gaan we ervoor zorgen dat jij snel en zorgeloos aan de slag kunt met je nieuwe software. Hiervoor hebben een duidelijk 5-stappenplan ontwikkeld, wat we samen met je zullen doorlopen. Maar daar stopt onze dienstverlening niet. Ook na de implementatie helpen we je waar nodig en kun je bij ons terecht voor:

Een zorgeloos proces

Wij begrijpen dat de nieuwe software voor je bedrijf ingrijpende veranderingen met zich meebrengen. Uiteraard helpen we je bij alle vragen die je hebt en geven we je alle ondersteuning die nodig is, van het selecteren van het juiste softwarepakket tot trainingen en support na het implementeren van de software 

implementatie

Implementatiehulp

Je bieden je uitgebreide hulp tijdens het implementeren van de software, maar ook daarna staan we voor je klaar en helpen je bij het implementeren van nieuwe modules en bij eventuele aanpassingen. 

software partner

Consultancy

Onze ervaren consultants helpen je naast de implementatie ook bij optimalisaties, als je nieuwe functionaliteiten gaat gebruiken of als je ergens aanvullend advies bij nodig hebt.

software training

Training

Wij zorgen voor de beste trainingen van jouw medewerkers, zodat zij snel vertrouwd raken met de nieuwe software en ze alle functionaliteiten makkelijk en op korte termijn kunnen gebruiken.

software partner

Support

We hebben verschillende supportmogelijkheden waarmee we jou en je collega’s perfect kunnen ondersteunen. Een supportwebsite voor vragen, telefonische bereikbaarheid en een support portal voor extra ondersteuning. 

Altijd antwoord op je vragen

Heb je een vraag over de werking van de software of kom je er even niet uit? Dankzij onze uitgebreide supportmogelijkheden krijg je altijd het juiste antwoord.

acto
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder.

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux