Blijf op de hoogte

Nieuws, events en updates
pakketselectie

Remt software jouw ambities? 5 tips voor een succesvolle pakketselectie

Remt je huidige software jouw ambities? Dan is het tijd voor nieuwe software! In deze blog geven we je 5 tips voor een succesvolle pakketselectie.

Lees meer
Voorjaarsupdate ActoProject ActoService 2410

Voorjaarsupdate ActoProject en ActoService | 24.10

Release 24.10 voor ActoProject en ActoService is beschikbaar!. Hier lees je alles over de nieuwe functionaliteit in ActoProject / ActoService.

Lees meer
PCA Acto samenwerking

PCA en Acto verlengen succesvolle samenwerking

De samenwerking tussen PCA en Acto zorgt voor een geavanceerde plannings- en ERP-oplossing, dankzij integratie Marlin met ActoBusiness. Hiermee kunnen technische bedrijven nog sneller en slimmer hun medewerkers plannen.

Lees meer
abonnementen software

Abonnementen-software zonder gedoe

Met de abonnementen software van Acto bespaart Terberg Automotive veel tijd bij het verwerken van de service-abonnementen.

Lees meer

Unica verlengt samenwerking met Acto

Unica blijft ook de komende jaren de software van Acto inzetten ter ondersteuning van haar bedrijfsprocessen. De overeenkomst daarvoor werd begin december geformaliseerd.

Lees meer
Samenwerking WhiteVision Acto - software

Samenwerking WhiteVision en Acto

Vereenvoudig je proces van inkoopfactuurverwerking met de koppeling tussen WhiteVision en Acto. Met deze koppeling boek je enorme tijdwinst op het verwerken van de inkoopfacturen. Met zo min mogelijk handmatige acties handel jij je inkoopfacturen snel en efficiënt af.

Lees meer
najaarsupdate ActoProject ActoService 23.30

Najaarsupdate ActoProject en ActoService | 23.30

Release 23.30 voor ActoProject en ActoService is beschikbaar!. Hier lees je alles over de nieuwe functionaliteit in ActoProject / ActoService.

Lees meer
Wkb dossiervorming

De Wkb komt eraan! Wat nu?

Na verschillende keren te zijn uitgesteld, gaat het er nu toch echt van komen: vanaf 1 januari 2024 treedt de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) stapsgewijs in werking. Wat betekent dat voor jouw installatiebedrijf en voor je (administratieve) werk?

Lees meer
5 x tijd besparen met ActoBusiness

5 keer tijd besparen met ActoBusiness

ActoBusiness werkt sneller, slimmer, makkelijker, met jou samen en op maat. Ontdek in deze blog hoe ActoBusiness jouw installatiebedrijf helpt om efficiënter te werken.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux