Planningssoftware

Plan alle werkzaamheden moeiteloos in met ActoBusiness

Plan alle werkzaamheden efficiënt in met onze planningssoftware. Behoud overzicht met één planbord, zodat je altijd weet wat de bezetting is en wie die net binnengekomen storing direct kan oplossen.

Plannen gaat als vanzelf met ActoBusiness

De planningssoftware van ActoBusiness is een geavanceerde tool die speciaal is ontworpen om gemakkelijk en snel alle verschillende werkzaamheden te plannen en daarmee de beschikbare capaciteit van je medewerkers zo efficiënt mogelijk in te zetten. Met de flexibele planningsopties, real-time inzichten en geïntegreerde functionaliteiten til je je bedrijfsprocessen naar een hoger niveau en versterk je je concurrentiepositie. 

Voordelen van de planningssoftware

Optimale inzet van je medewerkers

Met de planningssoftware zet je de beschikbare werknemers continue zo optimaal mogelijk in. Je wordt hierbij geholpen door een handig planningsoverzicht waarin je per dag of week kan zien wie, waar is ingepland en welke werknemers nog beschikbaar zijn. Tijdens het plannen kan je de beschikbare werknemers filteren op afdeling, discipline of functie.

Meer efficiëntie en controle

Dankzij het geïntegreerde grafische planbord heb je altijd realtime inzicht in alle werkorders en de nog beschikbare capaciteit. Dankzij de kleurcodering heb je in een blik inzicht in de status van werkzaamheden, wat zorgt voor meer controle over de planning en kan je klantvragen over status van de werkzaamheden direct afhandelen.

Gebruiksvriendelijk en intuïtief

Monteurs hebben via de werkorder app direct inzicht in hun planning voor vandaag en de komende periode. Zo is het voor hen dus altijd duidelijk welke werkzaamheden prioriteit hebben en wat er van ze verwacht wordt. Werkbonnen worden automatisch ingevuld met benodigde informatie zodat de monteur de werkzaamheden correct kan uitvoeren. De planner behoudt altijd het overzicht en is aan dankzij de flexibele weergavemogelijkheden naar eigen inzicht in te delen. 

Planningsoftware in ActoBusiness

De planningsoftware zit standaard in het ActoBusiness ERP pakket. Benieuwd hoe het eruit ziet?

Bekijk dan de gratis demovideo. Deze kun je via ons formulier aanvragen.

Optimale inzet van je medewerkers

Plan gemakkelijk meerdaagse opdrachten in

Plan een monteur in op één opdracht over meerdere dagen met slechts één werkbon, wat zorgt voor efficiëntie en gemak in de planning.

Kies altijd de juiste monteur

Dankzij handige filtermogelijkheden vind je altijd de juiste monteur met de juiste kwalificaties voor het uitvoeren van de werkzaamheden, wat bijdraagt aan kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Inzicht in de indirecte uren

Naast de directe uren zijn ook de indirecte uren, zoals verlof of ziekte, inzichtelijk in het planbord, wat zorgt voor een realistische en accurate planning.

planningssoftware

Meer efficiëntie en controle

Alle werkorders in één overzicht

Plan alle werkzaamheden via een centraal planbord in, voor zowel je projecten als onderhoudswerkzaamheden uit een pool waarin je alle medewerkers kunt opnemen. Houdt met behulp van kleurcodering direct inzicht in de status van de werkzaamheden, zodat je snel kunt reageren op nieuwe taken of veranderingen.

Plannen via geïntegreerd grafisch planbord

 Met het grafische planbord heb je in één oogopslag inzicht in de geplande werkorders en de capaciteit, wat zorgt voor een optimale inzet van je werknemers.

Altijd realtime inzicht

Alle werkzaamheden zijn overzichtelijk in één planbord geplaatst, wat zorgt voor optimale controle en beheersing van de planning. Door de verschillende kleurcoderingen heb je ook in een oogopslag inzicht in de actuele status van de werkorders. 

planningssoftware

Gebruiksvriendelijk en Intuïtief

plannen

Monteur heeft inzicht in zijn planning en werkzaamheden

De monteurs hebben via de werkorder app inzicht in hun persoonlijke dag- en weekplanning, wat zorgt voor duidelijkheid en betrokkenheid bij het uit te voeren werk.

Werkbon met alle informatie

Bij het inplannen van een werkorder wordt de informatie uit het systeem automatisch overgezet naar de werkbon van de monteur, wat zorgt voor een gestroomlijnde en foutloze communicatie. Als er al eerder werkzaamheden aan de installatie of object zijn uitgevoerd, dan kan ook de monteur zien welke werkzaamheden er toen zijn uitgevoerd. Deze historische informatie kan waardevol zijn voor een snelle afhandelingen van de werkzaamheden. 

Verschillende weergaven mogelijk

Binnen het grafisch planbord is het mogelijk om de planning op verschillende manieren in te zien, zoals per dag, week of maand, wat zorgt voor een flexibele en aanpasbare weergave van de planning.

De planningssoftware in onze pakketten

Met de planningssoftware van ActoBusiness plan je moeiteloos alle werkzaamheden in via een geïntegreerd grafisch planbord. Zo heb je altijd een actueel inzicht in de beschikbare capaciteit en status  van de werkzaamheden.  

De planning vind je in alle drie de varianten ons alles-in-één ERP softwarepakket ActoBusiness ERP. En het is onderdeel van de specialistische oplossing voor het stroomlijnen van je service-en onderhoudsprocessen: ActoBusiness Service.  

Acto Favicon

ActoBusiness ERP

Acto Favicon

ActoBusiness Service

Benieuwd hoe de software eruitziet?

Wij laten het je graag zien tijdens een vrijblijvende demo van een uur. Dit kan online of op bij jou op locatie. Je kunt al je vragen stellen en we geven je inzicht in onder andere het automatiseren van een aantal repeterende taken.

Bekijk je de demo liever in eigen tijd? Bekijk dan onze gratis demovideo. Vraag het via onderstaand formulier aan en je ontvangt de video in je mailbox.

Ik wil meer informatie

Laat onderstaand je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Laat ons weten op welke manier we jou kunnen helpen*:

Ik wil graag(Vereist)
Naam(Vereist)
Door op 'versturen' te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder.

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux