Functionaliteiten

Met Acto sta je sterker

De software van Acto biedt je alle functionaliteit die je als installatiebedrijf nodig hebt om succesvol te zijn. Van calculatie, offerte en inkoop, tot en met planning, uitvoering en factuur. Gebruiksvriendelijke online software die werk uit handen neemt.

Bekijk de ERP-software

Voor calculatie tot en met factuur 

Bekijk de calculatiesoftware

Voor specialistische calculaties

Geschikt voor elk type installatiebedrijf

Acto heeft voor elk type installatiebedrijf een passende oplossing. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde naam in de branche. Onze software is flexibel en schaalbaar, zodat het naadloos aansluit bij jouw specifieke eisen en meegroeit met jouw behoeften.

Voor professionele installatiebedrijven

ActoBusiness Professional is geschikt voor kleinere installatiebedrijven, vanaf 5 medewerkers, die lekker willen werken met een gebruiksvriendelijk ERP-pakket. De software biedt je alle essentiële functies zodat jij al je werkzaamheden gemakkelijk kunt uitvoeren.

Voor veeleisende installatiebedrijven

ActoBusiness Advanced is bij uitstek geschikt voor middelgrote installatiebedrijven en biedt uitgebreide functionaliteit om al je werkzaamheden efficiënt te beheren.

Voor grote allround technisch dienstverleners

ActoBusiness Enterprise is speciaal ontworpen voor grote technisch dienstverleners en biedt specialistische functionaliteit voor het beheren complexe projecten en servicecontracten. 

Dit zijn onze belangrijkste functies

Hieronder vind je de belangrijkste functies van ActoBusiness, de alles-in-één oplossing voor installatiebedrijven.
Projectbewaking
Projecten
Lees meer
ActoBusiness Service en Onderhoud
Service & Onderhoud
Lees meer
Facturatie
Facturatie
Lees meer
Planning
Planning
Lees meer
Calculatie
Calculatie
Lees meer
Digitale werkbonnen
Digitale werkbonnen
Lees meer
Folder ActoBusiness

Meer weten over ActoBusiness?

Download nu de folder

Vul onderstaand je e-mailadres in en je ontvangt de folder direct in je mailbox!

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Over Acto

Wij zijn Acto en wij maken bedrijven sterker. Met onze gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware helpen we installatiebedrijven slimmer te werken en processen te optimaliseren. Al ruim 40 jaar zetten wij onze expertise en ervaring in om onze klanten te helpen bij digitalisering. Acto weet wat er speelt in de branche, spreekt de taal en begrijpt welke behoeften er zijn.

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek en daarom begrijpen wij dat je specifieke uitdagingen hebt. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Wij bieden altijd advies op maat, zodat je gebruik kunt maken van de software die precies bij jullie situatie past. 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux