Functionaliteiten

Met Acto sta je sterker

De software van Acto biedt je alle functionaliteit die je als installatiebedrijf nodig hebt om succesvol te zijn. Van calculatie, offerte en inkoop, tot en met planning, uitvoering en factuur. Gebruiksvriendelijke online software die werk uit handen neemt.

Bekijk de ERP-software

Voor calculatie tot en met factuur 

Bekijk de calculatiesoftware

Voor specialistische calculaties

Geschikt voor elk type installatiebedrijf

Acto heeft voor elk type installatiebedrijf een passende oplossing. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde naam in de branche. Onze software is flexibel en schaalbaar, zodat het naadloos aansluit bij jouw specifieke eisen en meegroeit met jouw behoeften.

Voor professionele installatiebedrijven

ActoBusiness Professional is geschikt voor kleinere installatiebedrijven, vanaf 5 medewerkers, die lekker willen werken met een gebruiksvriendelijk ERP-pakket. De software biedt je alle essentiële functies zodat jij al je werkzaamheden gemakkelijk kunt uitvoeren.

Voor veeleisende installatiebedrijven

ActoBusiness Advanced is bij uitstek geschikt voor middelgrote installatiebedrijven en biedt uitgebreide functionaliteit om al je werkzaamheden efficiënt te beheren.

Voor grote allround technisch dienstverleners

ActoBusiness Enterprise is speciaal ontworpen voor grote technisch dienstverleners en biedt specialistische functionaliteit voor het beheren complexe projecten en servicecontracten. 

Dit zijn onze belangrijkste functies

Hieronder vind je de belangrijkste functies van ActoBusiness, de alles-in-één oplossing voor installatiebedrijven.
ActoBusiness Service en Onderhoud
Service & Onderhoud
Lees meer
Administratie
Administratie
Lees meer
Relatiebeheer
CRM
Lees meer
Urenregistratie
Urenregistratie
Lees meer
Inkoop
Inkoop en bestellen
Lees meer
Planning
Planning
Lees meer

Probeer het zelf!

Wil je meer zien van onze software en zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt? Vraag een demo aan.

Ook hier ondersteunen wij uw bedrijfsprocessen

ActoBusiness heeft alle functionaliteit die jij nodig hebt.

Over Acto

Wij zijn Acto en wij maken bedrijven sterker. Met onze gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware helpen we installatiebedrijven slimmer te werken en processen te optimaliseren. Al ruim 40 jaar zetten wij onze expertise en ervaring in om onze klanten te helpen bij digitalisering. Acto weet wat er speelt in de branche, spreekt de taal en begrijpt welke behoeften er zijn.

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek en daarom begrijpen wij dat je specifieke uitdagingen hebt. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Wij bieden altijd advies op maat, zodat je gebruik kunt maken van de software die precies bij jullie situatie past.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux