Deze software functionaliteiten vind je terug in onze pakketten

Ontdek de verschillende modules van ActoBusiness

ActoBusiness biedt je alle software functionaliteiten die je als bedrijf in de technische branche nodig hebt om jouw specifieke uitdagingen aan te pakken en je bedrijfsdoelen te behalen. Of je nu een installatiebedrijf, technisch dienstverlener, een ingenieurs-of adviesbureau bent, bij Acto ben je aan het juiste adres. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, kun je met ActoBusiness calculaties maken, offertes opstellen, je werkvoorbereiding doen, alle werkzaamheden plannen en uitvoeren en alle werkzaamheden op een correcte manier financieel afhandelen 

Van calculatie tot en met factuur

Geschikt voor jouw specifieke wensen

Acto heeft voor alle soorten bedrijfswensen en behoeften een passende oplossing. Of je nu complexe onderhoudscontracten of projecten wilt beheren of uitgebreide en gedetailleerde calculaties wilt maken, bij Acto ben je aan het juiste adres. Onze software is flexibel en schaalbaar, zodat het naadloos aansluit bij jouw specifieke eisen en het meegroeit met jouw organisatie. De software is modulair opgebouwd en beschikbaar in verschillende pakketten, die je kunt aanvullen met diverse opties.  

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste software functionaliteiten. Weet je niet precies wat je nodig hebt? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. 

Onze software past perfect bij:

Installatiebedrijven

Of je nu werkzaam bent in de E of W-techniek of een combinatie bent van beide, voor elk type bedrijf binnen de installatiebranche hebben wij een geschikte oplossing voor het stroomlijnen van al je processen; van aanvraag tot en met de factuur.

Ingenieurs- en adviesbureaus

Acto biedt diverse oplossingen die specifiek zijn ontwikkeld voor bedrijven die adviseren op het gebied van installaties in de gebouwde omgeving. Denk hierbij aan het maken van kostenramingen of gedetailleerde calculaties. 

Technisch dienstverleners

Voor technisch dienstverleners die zich bezighouden met het installeren en onderhouden van objecten in zowel de gebouwgebonden als industriële omgeving, biedt Acto de ideale oplossing voor het beheren en uitvoeren van alle service- en onderhoudswerkzaamheden

Dit zijn onze belangrijkste software functionaliteiten

Hieronder vind je de belangrijkste software functionaliteiten van ActoBusiness, de alles-in-één oplossing voor installatiebedrijven.

Projecten

Service & onderhoud

Facturatie

Planning

Calculatie

Digitale werkbonnen

Uren registratie

Offertes

Inkoop en bestellen

Financieel

Voorraadbeheer

Relatiebeheer en CRM

Plan een vrijblijvende demo in

Wil je aan de slag met al deze software functionaliteiten? Kies dan voor onze alles-in-één ERP oplossing ActoBusiness ERP. Wil je alleen een bepaald proces binnen je organisatie optimaliseren? Kies dan voor een de specialistisch softwarepakket: speciaal voor serviceprocessen, of voor het maken van uitgebreide calculaties. Wij kunnen je hier nog veel meer over vertellen, maar kunnen het je uiteraard ook laten zien. Plan een vrijblijvende demo in en ervaar binnen een uur wat onze software voor jou kan betekenen. Je krijgt meteen inzicht in de optimalisatie kansen binnen je bedrijf.  

Wil je liever in je eigen tijd bekijken hoe de software van Acto werkt? Vraag dan onze gratis demo-video aan. Die wordt na je inschrijving meteen naar je gemaild. 

Ik wil meer informatie

Heb je interesse in ActoBusiness en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Laat dan onderstaand je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Ik wil graag(Vereist)
Naam(Vereist)
Door op 'versturen' te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux